Nämä kymmenen nuorta on valittu toteuttamaan Tampere-talon 25-vuotisjuhlavuoden synttärit

Viimeinkin saamme ylpeänä esitellä tämän nuorten tiimin, joka alkaa toteuttaa Tampere-talon synttäritapahtumaa. Nuorten hakuhan käynnistyi tammikuun lopulla Koskikeskuksessa olleessa juhlavuotemme avauksessa. Nyt olemme saaneet valittua kymmenestä nuoresta koostuvan porukan. He ovat kaikki noin 25-vuotiaita, innokkaita ja idearikkaita tyyppejä, jotka tuovat oman osaamisensa ja jokainen erilaisen taustansa tiimiin.

Tiimissä ovat: Maija Keränen, Meri-Maija Näykki, Anna-Kaisa Kaplas, Niina Rajaniemi, Aarni Seppälä, Karoliina Huuskonen, Laura Liljanto, Pilvi Hokkanen, Pauliina Karjalainen ja Santeri Helinheimo.

Mitä siis tapahtuu seuraavaksi? Nuoret alkavat suunnitella yhteistyössä meidän Tampere-talon väen kanssa juhlavuoden tapahtumaa. Seuraa kanaviamme, niin pysyt perillä uutisista ja pääset tarkemmin tutustumaan myös nuorten tiimiin sekä ennen kaikkea siihen, millaista synttäritapahtumaa Tampere-taloon aletaan rakentaa.

Tampere-talo somessa: FacebookTwitterInstagram ja YouTube

Nuorten tiimiin oli yhteensä 85 hakijaa. Iso kiitos kaikille kiinnostuneille!