Kokoukset ja kongressit

Kaikenlaisiin kohtaamisiin

Tampere-talon ajattoman tyylikkäät ja monipuoliset tilat ovat toimineet jo 25 vuoden ajan mitä erilaisimpien kokousten, kongressien ja tapahtumien näyttämönä. Talossa vierailee vuosittain tuhansia oman alansa huippuasiantuntijoita tieteen, talouden, teollisuuden ja kulttuurin aloilta eri puolilta maailmaa.

Tampere-talossa voidaan järjestää monenkokoisia ja monennäköisiä kokouksia. Tilamme riittävät useille samanaikaisille tapahtumille tai suurelle kokoukselle, jossa on useita rinnakkaisluentoja ja vaikkapa oheisnäyttely sekä iltajuhlat. Tampere-talossa on 15 erikokoista, tasokasta ja viihtyisää kokoustilaa 2 000 hengen Isosta salista 24 hengen VIP-huoneeseen.

Kokouspaketit

Pienempiä kokouksia (10-200 osallistujaa) varten on suunniteltu edullinen kokouspaketti. Tampere-talon kokouspakettiin sisältyy av-laittein ja tietoliikenneyhteyksin varustettu kokoustila, aulapalvelut sekä tarjoilut. Kahdesti vuodessa, keväällä ja syksyllä, esittelemme uudet menut. Ravintolapalveluista vastaa talon oma ravintola.

Kevään 2016 kokouspaketti

MUKANA konsertissa, MUKANA kokouksessa

Tampere-talon MUKANA (Event Online) tuo Tampere-talon elämykset lähelle myös sellaisia yleisöjä, joiden ei ole fyysisesti mahdollista saapua taloon.

Pyydä tarjous

Myyntipalvelu
Puhelin: 03 2434800
Sähköposti: myyntipalvelu@tampere-talo.fi

Lähetä tarjouspyyntö

Tampere-talon tilat

Tampere-talossa tila taipuu toiveisiin. Talon tilat ovat toiminnalliset ja helposti muunneltavat. Kaikki kokous- ja yleisötilamme ovat esteettömät ja saavutettavat.

Valokuvagalleria

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Galleriastamme löydät kattavan kuvakokoelman järjestetyistä tapahtumista ja yksittäisistä tiloistamme:

Palkittu kokouspaikka

Suomen paras kongressitalo jo seitsemänä vuonna peräkkäin
TNS Gallup

Hyödyllisiä linkkejä
Sivua viimeksi muokattu 26.02.2016