Paul Gilbert Masterclass

  • To 30.3.2017 klo 19 Duetto-sali

Maailman arvostetuimpien kitaristien joukkoon lukeutuva Paul Gilbert tuo masterclass -kiertueensa Suomeen. 80-luvulta lähtien kitaramaailman eliittiin kulunut Gilbert on tunnettu taitavasta ja nopeasta soitostaan. Monipuolisena säveltäjänä Gilbert on ammentanut vaikutteita kappaleisiinsa popista, rockista, bluesista, jazzista, progesta ja metallimusiikista.

Pennsylvaniassa varttunut nuorukainen muutti 1980-luvun puolivälissä Los Angelesiin ja aloitti opinnot maineikkaassa Guitar Institute of Technologyssa. Vuotta myöhemmin Gilbertistä tuli Raxer X -yhtyeen soolokitaristi. Entistä isompiin parrasvaloihin hän nousi vuonna 1989 perustettuaan basisti Billy Sheehanin kanssa Mr Big -yhtyeen. Vuonna 1997 Gilbert jätti Mr Big:n keskittyäkseen soolouraansa. Tähän päivään mennessä takana on yhteensä 14 albumia sekä lukuisia klinikoita ympäri maailmaa. Viime vuosina häntä ovat työllistäneet oman soolouransa lisäksi myös paluun tehnyt Mr Big sekä herran oma Online Rock Guitar School.

Tampere-talossa luvassa on todellinen Yhdysvallat-Tampere ystävyystournee. Gilbertin rinnalla lavalla nähdään paikallinen rytmisektio, ja illan päättää mahtava jamisessio, jossa pari paikallista kitaristia nousee vuorollaan lavalle yhdessä Gilbertin kanssa. Illan aikana on luvassa runsaasti soittamista sekä puhetta ja vinkkejä jokaiselle kitarasta kiinnostuneelle suoraan maailman huipulta.

Tuotanto Tampere-talo ja Tampere Guitar Festival                                               

Lipunmyynti

Osta lippu Tampere-talon lipunmyynti
puh. 0600 94500 (1,98 €/min+pvm)

Tilaa tarjoilu

Tilaa tarjoilu Vältä jonottaminen tilaamalla
väliaikatarjoilut etukäteen.

Liput

55 €

Linkit

Paul Gilbertin kotisivut

Paul Gilbert Facebookissa


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 24.01.2017