Sylissä

  • Ma 3.4.2017 klo 19 Iso sali

Suurkonsertti TAYSin lasten syöpäosaston hyväksi

Sylissä -hyväntekeväisyyskonsertti marssittaa lavalle kotimaisia eturivin tähtiartisteja. Solisteina esiintyvät Jonne Aaron, Arttu Wiskari, Pete Parkkonen, Maarit ja Sami Hurmerinta, Janna Hurmerinta, Anna Eriksson, Heikki Hela & Heikki Silvennoinen, Petra, Mikko Kuustonen ja Pauli Hanhiniemi. Stand up -komiikkaa tarjoilee Riku Suokas ja huikean drag-show:n Jukka K. Konsertin juontavat Sami Hintsanen, Kaisa Hela, Jutta Gustafsberg, Heidi Sohlberg, Minka Kuustonen, Jenni Ahola, Satu Kotonen, Paulina Ahokas sekä Jukka Kuronen.

Konsertin tuotto ohjataan Tampereen yliopistollisen sairaalan lasten syöpäosaston hyväksi ja käytetään erityisesti syöpää sairastavien lasten viihtyvyyden lisäämiseen sairaalassa. Tuotolla hankitaan mm. leluja, pelejä, kalusteita, lastenkulttuuria ja sairaalaklovnien käyntejä, panostetaan perheiden yhdessäolon mahdollistamiseen paremmilla tilaratkaisuilla, huolehditaan vaativaa työtä tekevän henkilökunnan jaksamisesta ja järjestetään potilaille ja läheisille virkistys- ja vertaistoimintaa.

Tuotto tukee tärkeää työtä

Osastolla hoidetaan alle 16-vuotiaita lapsia ja nuoria, jotka sairastavat veritauteja ja syöpää.
Veri- ja syöpätautipotilaat tulevat tutkimuksiin ja hoitoon Pirkanmaan lisäksi Vaasan, Etelä-Pohjanmaan, Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen sairaanhoitopiireistä. Hoitopäiviä osastolla on vuosittain noin 4 000 ja hoitojaksoja noin 1 400. Yleisimpiä osastolla hoidettavia veri- ja syöpäsairauksia ovat leukemia ja aivokasvaimet.

Osastolla on viisi kahden hengen ja neljä yhden hengen huonetta, yhteensä potilaspaikkoja on 12. Kahden hengen huoneissa on yhteinen wc ja suihku naapurihuoneen kanssa. Yhden hengen huoneissa on oma wc ja suihku. Huoneet ovat valitettavasti kovin pieniä. Pienen syöpäpotilaan vanhemmat voivat yöpyä tilanteen salliessa osastolla, mutta pääosin vanhemmat yöpyvät joko kotona tai tukiasunnoilla. Konsertin tuotolla parannetaan vanhempien mahdollisuutta yöpyä lastensa luona. Lapsille on osastolla leikkihuone ja vanhemmille lepo- ja taukohuone. Konsertin tuotolla kalustetaan leikkihuoneita, lepo- ja taukohuoneita ja hankitaan niihin mukavaa ajanvietettä.

Tuotanto Tampere-talo oy / Tampereen lastenklinikan tuki ry

Lipunmyynti

Osta lippu Tampere-talon lipunmyynti
puh. 0600 94500 (1,98 €/min+pvm)

Tilaa tarjoilu

Tilaa tarjoilu Vältä jonottaminen tilaamalla
väliaikatarjoilut etukäteen.

Liput:

29,50 €

Konsertissa on käytössä lisäkatsomo.

Yhteistyössä: 
Tuotantoyhtiö Legenda, Akun Tehdas, 
Live Nation Oy, Radio Classic, Aamulehti,
Markkinointiosakeyhtiö i2, Syli ry, Kreatiivi,
Salibandy Club Classic, Lippupiste, Tappara,
Ilves, Lavem by Muotitalo Tyynelä ja Ravintola.fi.


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 15.03.2017