Kartta ja kulkuyhteydet

Tampere-talo sijaitsee aivan keskustan tuntumassa, 500 metriä rautatie- ja linja-autoasemilta. Suurin osa Tampereen hotelleista on 5-15 minuutin kävelymatkan päässä Tampere-talosta.

Autolla

Ajo-ohjeet Tampere-talolle saat kirjoittamalla lähtöosoitteen sivun oikeassa laidassa näkyvään laatikkoon ja klikkaamalla "Näytä ajo-ohje".

Tietoa pysäköinnistä löytyy klikkaamalla kartalla näkyviä P-merkkejä tai listamuodossa täältä.

Junalla

Tampereelle on hyvät junayhteydet kaikkialta Suomesta.

Helsingistä Tampereelle pääsee Pendolinolla puolessatoista tunnissa. Junia Helsingin ja Tampereen välillä liikennöi tunnin välein.

Aikataulut ja lippujen hinnat löytyvät VR:n sivuilta.

Linja-autolla

Tampereelle on myös hyvät bussiyhteydet. Esimerkiksi Helsinki-Vantaalta ja satamista Tampereelle lähtee busseja noin tunnin välein. Pitkänmatkan linjojen aikataulut löytyvät täältä: Matkahuolto ja Expressbus.

Kaupungin sisällä ja lähiympäristössä on helppo liikkua Tampereen joukkoliikenteen busseilla, joiden linjat 9, 13, 15 ja 40 kulkevat Tampere-talon ohi. Aikataulut löytyvät helposti Aikatauluhaulla.

Taksilla

Lisätiedot ja taksitilaukset: www.taksitampere.fi.

Lentäen

Lentäen Tampereelle pääsee suoraan Tukholman tai Helsingin kautta. Näiden kohteiden kautta Tampereelle pääsee sadoista Euroopan kaupungeista.

Tampereelle pääsee kätevästi myös Ryanairilla. Reittejä on enemmän kesäisin kuin talvella. Ryanair lentää mm. näihin kaupunkeihin: Lontoo (Stansted), Frankfurt (Hahn), Bremen ja Budepest.

Tampere-Pirkkalan lentoasemalta kaupunkiin ja suoraan hotelleihin pääsee kätevästi esim. Airport-taksilla.

Tampereelle lentävät seuraavat yhtiöt: SASFlybe/Finnair ja Ryanair.

Tietoja lentoasemista ja niiden palveluista löydät Finnavian verkkosivuilta.

Erikoispalvelut kongressijärjestäjille

SAS / Blue1 tekevät markkinointiyhteistyötä kongressijärjestäjien kanssa. Järjestäjät voivat neuvotella yhteistyömahdollisuuksista mm. Official Carrier -yhteistyöstä ja kongressivieraille tarjottavista erikoishintaisista lentolipuista. Lisätietoja: Conventions - SAS the Official Airline

Osoite

Yliopistonkatu 55
33100 TAMPERE

Ajo-ohjeetPysäköinti

Tampere-talossa on hyvät pysäköintimahdollisuudet. Talon piha-alueelta löytyy 60 maksullista pysäköintipaikkaa, joista kolme on liikennemerkein osoitettu invapaikoiksi.

Pysäköinti

Tavarantoimitus

Tavarantoimitus

Katunäkymät

Vinkki: käytä kartasta löytyvää Google Street View -toimintoa!

Katunäkymän avulla voit esimerkiksi tarkastaa kulkureitin linja-autoasemalta Tampere-taloon tai tutustua muuten vaan kaupunkiin.

Street ViewOta kartan vasemmasta yläkulmasta löytyvästä ikonista kiinni ja pudota se kadulle kohtaan jota haluat tarkastella.

Voit käännellä kuvaa vetämällä sitä hiirellä ja liikkua kadulla näkyvien nuolien avulla.

Esteetön kulku

Tampere-talossa on huomioitu erityisryhmien ja rajoitteisten kulku ja muut käytännöt.


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 04.08.2014