Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Värikäs ja monipuolinen syksy myös yritystapahtumissa

03.09.2018

Olemme valmiina teitä kaikkia varten! Syksy on saapunut ja koko talo iloitsee alkavasta vilkkaasta yritystapahtumakaudesta.

Tehokkaan syksyn käynnistää muun muassa Väylät&Liikenne 5.6.9.2018. Suomen Tieyhdistys ry:n järjestämään suurseminaariin odotetaan noin 800 osallistujaa. Seminaarin jälkeisenä viikonloppuna talon valtaa jälleen Tampereen katukuvassakin näkyvä Tracon 7.9.9.18. Suosittu Tracon on nyt kolmattatoista kertaa järjestettävä tamperelainen roolipeli- ja animetapahtuma, jonka teemana on tänä vuonna kauhu.

Syyskuun puolesta välistä eteenpäin käynnistyy upeiden bisnesseminaarien kirjo, jonka aloittaa ensimmäistä kertaa järjestettävä Tampere Business Meet. Koulutusseminaari on Tammerkosken Nuorkauppakamarin järjestämä ja teemana tänä vuonna on henkilöbrändäys ja Social Selling. Tapahtuma järjestetään Tampere-talon Pienessä salissa 14.9. ja paikalle odotetaan satoja osallistujia.

Syyskuun 24.päivänä vuoron saa uudistunut ja kansainvälistynyt Bisnes&Kulttuuri. Perinteikkäässä seminaarissa pohditaan keinoja lisätä synergiaa ja tasapainoa liiketoiminnan ja kulttuurin välillä. Tämän vuoden puhujina ovat urheilu- ja kulttuurilegenda Alpo Suhonen, Tallinnan Telliskivi-alueen perustaja Jaanus Juss sekä Porin Ässien entinen toimitusjohtaja Eeva Perttula. Tämän vuoden teema on Partnerships – Miten muualla onnistutaan?

Gynekologisen Kirurgian Seuran Vuoden 2018 GKS Koulutuspäivät pidetään Tampere-talossa 27.28.9.2018. Koulutuspäivien aiheina ovat Leikkaushaavan ongelmat & Gynekologinen Syöpäkirurgia. Perjantaina tapahtumassa seurataan screeniltä livelähetystä robottiavusteisesta syöpäleikkauksesta.

Toivotamme kaikille yritysystävillemme elämyksellisiä inspiraatiohetkiä Tampere-talossa!

Yritystapahtuma tulossa ja etsit sopivaa tilaa? Tampere-talo tarjoaa pieniin sekä isoihin tapahtumiin soveltuvat tilat, lue lisää!