Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Tapahtumien siirrot ja peruutukset

Lue lisää

Bisnes ja kulttuuri -seminaari 2020

 

Se on täällä taas, Bisnes & Kulttuuri-seminaari!

Maanantaina 28.9.2020 Duetto-salissamme järjestettävä inspiroiva ja yhdistävä Bisnes & kulttuuri -seminaari keskittyy teemaan Kulttuuripääkaupunkivuosi – miten sekä yritys että kulttuuri voittavat yhteistyöllä. 

Turvallisten kohtaamisten Tampere-talo

Voit osallistua tapahtumaan luottavaisin mielin, seminaarin järjestäjänä huolehdimme turvatoimista ammattimaisesti. Katso ajankohtaiset turvallisuustoimemme ja suositukset täältä.

Kulttuuripääkaupunkivuosi – miten sekä yritys että kulttuuri voittavat yhteistyöllä

Kipinöitä iskemässä Vincitin myyntijohtaja Jarkko Järvenpää ja valtiotieteiden tohtori, konsultti (kulttuuri ja kaupunkikehittäminen) Cay Sévon Kansainvälisenä puhujavieraana etäyhteyden kautta Dr. Ulrich Fuchs, joka avaa Marseillen inspiroivia caseja sekä puhuu ECoC:n kulttuuri- ja elinkeinoelämän yhteistyöstä. Seminaarin moderaattorina huikea tarinankertoja Marko Kulmala.

Et suinkaan istu täällä hiljaa, vaan seminaarissa pääset ottamaan osa mielenkiintoisiin pöytäkeskusteluihin. Bisnes ja kulttuuri -seminaari järjestetään turvatoimet huomioiden. Varmistamme, että kohtaaminen Tampere-talossa ja mukavaa ja turvallista. Tämä on loistava mahdollisuus tulla kuulemaan tuoreita näkökulmia ja oppia ja innostua toisten menestystarinoista, keskustella, kysyä ja verkostoitua! Älä jätä harvinaista tilaisuutta väliin, ilmoittaudu alla olevasta painikkeesta mukaan (ilmoittautuminen tämän vuoden seminaarin osalta päättynyt, kysy peruutuspaikkoja).

 

Bisnes ja kulttuuri 2020 -seminaari: Kulttuuripääkaupunkivuosi - miten sekä yritys että kulttuuri voittavat yhteistyöllä?

Seminaari rakentuu asiantuntijoiden puheenvuoroista ja kaikille seminaarin osallistujille tarkoitetuista pyöreän pöydän keskusteluista. Pyöreissä pöydissä osallistujat pääsevät keskustelemaan ja verkottumaan kulttuurin ja yrityselämän edustajien kanssa.

Seminaari on osallistujille maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Ennakkoilmoittautuminen on tämänvuotisen seminaarin osalta päättynyt.

Tilaisuudessa noudatamme asianmukaisia, ajankohtaisia turvatoimia. Tampere-talon tilojen väljyyden ja muunneltavuuden avulla varmistamme turvavälit, pintamme on käsitelty laadukkaalla hygieniapinnoitteella ja käytämme suositusten mukaan maskeja tai visiireitä palvellessamme teitä. Tulethan tilaisuuteen terveenä ja otat oman maskin mukaan, varaamme myös osallistujille kertakäyttömaskeja kotiin unohtuneiden tilalle.

Tilaisuuteen vaaditaan ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautumisaika on tämänvuotisen seminaarin osalta päättynyt, voit kysyä peruutuspaikkoja: marika.luukkanen@tampere-talo.fi. Jos joudut peruuttamaan tulosi, ilmoitathan sinulle lähetetyn osallistumisinfon yhteydessä peruutuksesta (vaihtoehtoisesti voit tehdä ilmoituksen suoraan myös Marikalle).

Vain 120 ensimmäistä ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Tapahtuman järjestäjät ovat Tampereen kaupunki, Tampereen kauppakamari, Tampere-talo, Kulttuurikummit ry, Tampereen ja Pirkanmaan Euroopan kulttuuripääkaupunkihanke 2026.

SEURAA 28.9. TWITTERISSÄ #BISNESKULTTUURI, tilillä @BisnesKulttuuri

 

> Katso seminaarin esite tästä

 

Saapuminen seminaariin

Seminaari alkaa avauspuheenvuorolla klo 12. Saapuessasi Tampere-taloon löydät rekisteröitymispisteen 1.kerroksen aulasta, käveltyäsi infopisteen ja Muumimuseon ohi vasemmalla. Tarkkaile näyttöjä, ne opastavat sinut perille 2. kerroksen Duetto-saliin. Mikäli saapumisesi lähentelee aloitusaikaa tai myöhästyt, nimikylttisi löytyy Duetto-salin ovelta.

Pöytäkeskustelujen vetäjille ja puhujille on varattu lounas klo 11.30 2.kerroksen Majakassa. Seminaarin osallistujat voivat halutessaan lounastaa 1.kerroksen ravintola Tuhtossa omakustanteisesti. Seminaarissa tarjoillaan kaikille kahvit tauon aikana.

Tervetuloa!

 

Maanantain 28.9. ohjelma

11.30 Lounas (omakustanteinen), ravintola Tuhto
12.00 Tilaisuuden avaus
12.15 MITEN B2B-YRITYS VOI HYÖDYNTÄÄ KULTTUURIPÄÄKAUPUNKIVUOTTA / Jarkko Järvenpää (CSO, Vincit Oy)
12.45 Pöytäkeskustelut
13.15 Pöytäkeskusteluiden purku
13.30 KRIISINKIN KESKELLÄ TEHTIIN YHTEISTYÖTÄ – PARHAAT OPIT TURUN KULTTUURIPÄÄKAUPUNKIVUODESTA / Cay Sévon(VTT, kulttuuri ja kaupunkikehittämisen konsultti)
14.oo

14.30

Pöytäkeskustelu

Pöytäkeskusteluiden purku

14.45 Kahvitauko
15.00 CASE MARSEILLES & ECoC:n KULTTUURI- JA ELINKEINOELÄMÄN YHTEISTYÖ/ Dr. Ulrich Fuchs, prev. Chair of the ECoC jury
15.20 Pöytäkeskustelut
15.50 Keskustelujen purku
16.05 Tilaisuuden päätös ja johtopäätökset

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

 

Pöytäkeskustelujen vetäjinä mm.

Leena Aalto, Koja

Paulina Ahokas, Tampere-talo

Jari Alanen, Kesko

Päivi Jousmäki, Juvenes

Minna Metsälä, Kauppakamari

Timo Mäki-Ullakko, POK

Mikko Nyman, Fastems

Taru Pilvi, TAU

Akira Ropo, Tampereen kauppakamari

Elisa Saarinen, Vauras Suomi

Tarja Sara, OP

Lauri Savisaari, Tampereen kaupunki

Martti Silvennoinen, Kulttuurikummit

Juha Tervala, Agco Power

Tomi Tulonen, Nordea

 

 

 

@BisnesKulttuuri #BisnesKulttuuri