Hyppää sisältöön
Home » Events Tampere

EVENTS TAMPERE

Tapahtumatoimisto Events Tampere luo asiakkailleen korkealaatuisia ja vaikuttavia tapahtumia, joiden keskiössä on asiakaskokemus. Events Tampere on näkemystä, kokemusta ja ketteryyttä, luovuutta ja järjestelmällisyyttä.

Teemme tapahtumia kaikkialla Suomessa.

Palvelut

Elämyksellinen tapahtuma on vaikuttava keino huomioida ja kiittää, välittää viestiä, rakentaa luottamusta ja sitouttaa. Me toteutamme kanssasi niin pienen kuin isonkin tapahtuman – joko avaimet käteen -periaatteella tai osatoteutuksena. Palveluihimme kuuluvat mm. seminaarit, sidosryhmätapahtumat, yritys- ja henkilöstöjuhlat, kick offit, hyvinvointi- ja virkistyspäivät, avajaiset, lanseeraukset, messu- ja myyntitapahtumat, konsertit sekä kongressi- ja kokouspalvelut – tai mitkä tahansa yhdistelmät näistä. Tapahtumat toteutamme halutessasi myös osittain tai kokonaan virtuaalisesti.

Miikka Varila

Tuulensuun Palatsi

Events Tampere toteuttaa yksityis- ja yritystilaisuuksia  yksinoikeudella upeassa Tuulensuun Palatsissa. Vuonna 1929 valmistunut, upeasti vanhaa kunnioittaen entisöity Tuulensuun Palatsi sijaitsee keskellä Tamperetta, osoitteessa Hämeenkatu 30.

Tuulensuun Palatsi toimii oivallisesti seminaarien, kokousten ja kongressien, monenlaisten juhlien, asiakastilaisuuksien ja henkilöstötapahtumien sekä messujen ja näyttelyiden näyttämönä. Tilojen käyttömahdollisuudet ovat joustavat ja tilaisuuksien rytmittäminen onnistuu saliin ja lämpiöihin.

Miikka Varila

Referenssit

Sisältöä päivitetään parhaillaan!

Vastuullisuus

Events Tampere on sitoutunut tuottamaan tapahtumia vastuullisesti. Tapahtumia suunnitellessamme tarjoamme vaihtoehtoja, joilla tapahtuman hiilijalanjälkeä voidaan pienentää. Lisäksi tarjoamme yhdessä kumppanimme Puunin kanssa mahdollisuuden kompensoida tapahtumasta syntyviä päästöjä eettisellä, läpinäkyvällä ja mitattavalla tavalla.

Events Tampereen ”kotipesä” Tampere-talo on Suomen ensimmäinen hiilineutraali konsertti- ja kokouskeskus. Tampere-talossa voit asiakkaanamme järjestää täysin hiilineutraalin tapahtuman.

Meet the team!

Events Tampere asiakkuuspäällikkö Anne Pesonen
Anne Pesonen

Asiakkuuspäällikkö
+358 40 905 2456
anne.pesonen@eventstampere.fi

Sirpa Rytkönen

Tapahtumasuunnittelija
+358 50 3006 311
sirpa.rytkonen@eventstampere.fi

Events Tampere tuottaja Yelena Korhonen
Yelena Korhonen

Tuottaja
+358 50 472 3120
yelena.korhonen@eventstampere.fi

Henna Koivula

Tuottaja
+358 50 476 2388
henna.koivula@eventstampere.fi