MUKANA - Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

MUKANA

MUKANA tapahtumassa, MUKANA keskustelussa

MUKANA (EVENT ONLINE) ON TAMPERE-TALON TARJOAMA PALVELU KONSERTTI- JA KOKOUSTAPAHTUMIIN

MUKANA mahdollistaa Tampere-talon elämykset myös sellaisille yleisöille, joiden ei ole fyysisesti mahdollista saapua taloon. Tampere-talon konsertti tai kokous tallennetaan ja lähetetään eli striimataan verkossa reaaliajassa.

Tapahtumaan kuuluu olennaisesti vuorovaikutus etäyleisön kanssa. Konsertissa esiintyvä artisti tai kokouksen luennoitsija tai moderaattori voi saada yleisöltä palautetta esimeriksi chatissa tekstiviestillä tai äänestyksellä. Samalla esiintyjä voi olla yhteydessä yleisöönsä kameroiden tai tietokoneen välityksellä. Tapahtumat kuvataan Tampere-talon omilla, uusinta etäohjattavaa robottitekniikkaa hyödyntävillä kameroilla.

MUKANA-konsertti
Tampere-talon tarjoamat konsertit on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan palveluja tarjoaville toimijoille.

MUKANA-kokous
Talossa kokouksia järjestävät tahot voivat parantaa tapahtumansa saavutettavuutta ottamalla palvelun osaksi tapahtumaansa.

Lisätietoja
Yritysmyynti
puh. (03) 243 4800
myyntipalvelut@tampere-talo.fi

 

Palvelua pilotoitiin syksyn 2013 ajan ja MUKANA-tapahtumat vakiintuvat osaksi talon palveluvalikoimaa syksyllä 2014. Tampere-talo toteutti palvelun pilotoinnin opetus- ja kulttuuriministeriön rahoituksella. Pilottihankkeessa yhteistyössä ovat olleet Tampere Filharmonia, Tampereen kaupunki, Pirkanmaan sairaanhoitopiiri sekä Rikosseuraamuslaitos.

Konserteista sanottua

”Ihana kun on iltaisinkin tekemistä!”

”Oli mukava olla yhdessä ja saada vaihtelua arkeen.”

”Oli virkistävää saada vaihtelua työhön, kun pääsi järjestämään konserttia!”