Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

Keith Haring Posters

Näyttelyn aukioloajat:

Näyttely on avoinna 22.6.-15.8. välisenä ajankohtana Tampere-talon Sorsapuistosalissa.
Avoinna ti-ke 9-17, to-pe 9-19 ja la-su 10-17.
Poikkeuksena Tapahtumien yö to 5.8. 9-22 ja Puistokonsertti la 7.8. klo 10-21.

Tutustu teosluetteloon tästä!

Yhden maailman tunnetuimman katutaiteilijan Keith Haringin (1958-1990) näyttely tarjoaa 22.6-15.8.2021 parhaita paloja pop- ja katutaiteen maailmasta kaikille tuttujen värikkäiden hahmojen muodossa. Näyttely kattaa yli 100 museolaatuista julistetta.

Keith Haring on vuonna 1990 menehtynyt yhdysvaltalainen katutaiteilija, jonka hip hop -kulttuurista sekä graffiti- ja poptaiteesta pohjaava tyyli kasvoi New Yorkin metron piirroksista teoksiin, jotka tunnetaan kaikkialla maailmassa. Suurten muraalien ja kantaaottavan julistetaiteen tekijä tunnetaan muun muassa Etelä-Afrikan apartheid-politiikkaa vastustavista ja AIDS-tietoisuutta levittävistä töistään.

Toisaalta Haring nousi 1980-luvulla esiin myös kaupallisesti. Hänen grafiikkansa Swatch-rannekelloissa ja Absolut Vodkan mainosjulisteissa muistetaan yhä, kuten myös yhteistyö Run DMC -rapryhmän kanssa Adidaksen Superstar-tossun markkinoinnissa. Myös hänen perustamansa Pop Shop -taidemyymälä toimii edelleen Internetissä.

Teokset ovat lainassa Hampurin taideteollisuusmuseosta (Museum für Kunst und Gewerbe Hamburg). Kokonaisuuden kuratoi Jürgen Doring Hampurin Taideteollisuusmuseosta. Näyttelyn käytännön toteutuksesta vastaa arkkitehti Taina Väisänen, joka on aikaisemmin suunnitellut mm. Tampere-talon Muumimuseon sekä kesän 2019 Andy Warhol -näyttelyn Tampere-talossa.

Tutustu hänen elämäänsä Yle Areenan tuoreessa dokumentissa!

Tuotanto Tampere-talo ja RH-Entertainment

Ilpo Musto: London Calling -valokuvanäyttelyyn voit ostaa liput Tampere-talon lipunmyynnistä ja lippu.fi:n myyntikanavista.

Yhteislipun Keith Haring Posters -näyttelyyn ja Ilpo Musto: London Calling -valokuvanäyttelyyn voit ostaa tästä!

HUOM! Netistä ostettu lippu on käytettävissä ajalla 22.6.-15.8.2021. Nettikaupan lippu on vaihdettava päiväkohtaiseen pääsylippuun Tampere-talon lipunmyynnissä (nettikaupassa oletuspäivämäärä 15.8.2021).

Liput

Liput 14 €
Eläkeläiset, opiskelijat ja lapset 12 €
Museokortilla 11 €
Perhelippu 40 € (2 aikuista + max. 4 lasta)
Keith Haring Posters & Ilpo Musto: London Calling -näyttelyiden yhteislippu 20 €

Huom! Avoin lippu myynnissä Tampere-talon lipunmyynnissä sekä Lippu.fi myyntikanavissa.

Tammerfestin asiakkaille ranneketta tai lippua näyttämällä Keith Haring Posters -näyttelyyn sisäänpääsy 10 € (norm. 14 €).
Tarjous voimassa festivaaliviikon ajan (ti-su 20-25.7., maanantaina olemme suljettuna).
Tammerfest-asiakkaan on mahdollista ostaa myös avoinlippu, jonka voi vaihtaa päiväkohtaiseen lippuun festivaaliviikon jälkeen halutessaan.

Täydennä vierailusi yöpymisellä saman katon alla!

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

Media

Kesänäyttelyiden pressikuvat löydät täältä!

Lisätietoja pressilipuista ja käytännöistä