Kartta ja kulkuyhteydet

Tampere-talo sijaitsee aivan Tampereen keskustan tuntumassa, 500 metriä rautatie- ja linja-autoasemilta. Suurin osa Tampereen hotelleista on 5-15 minuutin kävelymatkan päässä Tampere-talosta.

Käyntiosoitteemme on Yliopistonkatu 55, 33100 Tampere.

Autolla

Jos tulet autolla, suosittelemme ostamaan edullisen ja vaivattoman tapahtumapysäköintilipun, joka oikeuttaa pysäköintiin P-Tampere-talossa, P-Tullintorilla ja P-Hämpissä. Talon pihassa on rajallisesti pysäköintitilaa. 

Junalla

Tampereelle on hyvät junayhteydet kaikkialta Suomesta. Aikataulut ja lippujen hinnat löytyvät VR:n sivuilta.

Linja-autolla

Tampereelle on hyvät bussiyhteydet. Esimerkiksi Helsinki-Vantaalta ja satamista Tampereelle lähtee busseja noin tunnin välein. Pitkänmatkan linjojen aikataulut löytyvät täältä: Matkahuolto ja Expressbus.

Kaupungin sisällä ja lähiympäristössä on helppo liikkua Tampereen joukkoliikenteen busseilla, joiden linjat 6, 9, 15 ja 40 kulkevat Tampere-talon ohi. Aikataulut löytyvät helposti aikatauluhaulla.

Taksilla

Lisätiedot ja taksitilaukset www.taksitampere.fi.

Lentäen

Lentäen Tampereelle pääsee suoraan Tukholman tai Helsingin kautta. Näiden kohteiden kautta Tampereelle pääsee sadoista Euroopan kaupungeista. Tampereelle lentävät Finnair, SAS ja Ryanair. Tampere-Pirkkalan lentoasemalta kaupunkiin ja suoraan hotelleihin pääsee esimerkiksi Airport-taksilla.

Tietoja lentoasemista ja niiden palveluista löydät Finnavian verkkosivuilta.

ERIKOISPALVELUT KONGRESSIJÄRJESTÄJILLE

SAS tekee markkinointiyhteistyötä kongressijärjestäjien kanssa. Lisätietoja: Conventions - SAS the Official Airline


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 08.08.2016