Lapsiperheille - Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Lapsiperheille

Talomme toivottaa lapset ja lapsiperheet
lämpimästi tervetulleiksi!

Kaikille avoin Tampere-talo on avoin myös lapsiperheille. Kattomme alta löytyy paljon näkemistä ja kokemista sekä erilaisia palveluita perheen pienimmille. Teemme parhaamme, että pilttienkin kanssa vierailu on talossa helppoa ja vaivatonta.

Lastenhoito

Lähes kaikissa pääaulan ja yleisötilojemme wc-tiloissa on hoitotasot. Hoitotasoja on niin miesten kuin naistenkin wc-tiloissa.

Pottaikäiset saavat helpotusta useissa eri wc-tiloissa puolilla taloa. Pottia ja wc-istuimen supistajia on etenkin isoimmissa wc-tiloissa ja pääaulan yhteydessä olevissa inva-wc-tiloissa.

Lasten konsertit

Talossa järjestetään vuosittain koko perheen konsertteja sekä erilaisia ilmaistapahtumia, joissa lapset ovat erityisen mieluisia vieraita. Tapahtumakalenteristamme lapsille ja perheille tarkoitetut tapahtumat löytyvät helpoitan klikkaamalla vasemmasta sivusta lapsille-kategoriaa. Tampere Filharmonia tarjoaa osaan konserteistaan lapsiparkin.

Kun saavut konserttiin lapsen kanssa, kannattaa varata mukaan kuulosuojaimet! Aulan lipunmyyntitiskillämme on myynnissä korvatulppia sekä usein tuiki tarpeellisia nenäliinoja!

Vaunuparkki

Tampere-talon aulassa, vaatesäilytyksen yhteydessä on vaunuparkki Muumimuseon kävijöille (Muumimuseoon pääsee kyllä myös vaunujen kanssa!). Isompien koko perheen tapahtumien ja lasten konserttien yhteydessä taloon järjestetään erikseen vaunuparkki.

Lasten ruokailu

Ravintolamme ovat erittäin lapsiystävällisiä. Ravintola Tuhtossa saat kaikki a la carte -listan annokset lapsille puoleen hintaan. Ravintolassa voit myös pyytää lämmittämään piltti-ikäisen ruoan. Niin Tuhtosta kuin pääaulamme lipunmyyntitiskiltäkin voit myös ostaa pillimehuja ja herkkuja!

Muumimuseo ja lukukirjasto

Tampere-talon pääaulasta löytyvät maailman ainoa Muumimuseo sekä Muumimuseon oma lukukirjasto. Muumimuseoon on pääsymaksu. Lukukirjastoon voit istahtaa lumoutumaan muumitarinoista koska vain, maksutta.

Synttäripaketit

Kattomme alla järjestetään myös ikimuistoisia synttäreitä! Tutustu Muumimuseon mainioihin synttäripaketteihin ja ikäänny iloisesti!

Tampere-talo Shop

Ikioman, pääaulassamme sijaitsevan, Tampere-talo Shopin valikoimista löydät pikkuväelle ihania matkamuistoja, lahjoja tai muuten vaan ilahduttavia juttuja. Perheen pienempien mieleen ovat esimerkiksi palapelit, erilaiset muumipehmot ja lasten kuvakirjat. Isompien makuun valikoimasta löytyy kaikkea pientä kivaa edullisesti.

Sorsapuisto

Viereinen Sorsapuisto tuo kesäaikaan huimasti lisää puuhaa talomme yhteyteen varsinkin perheen pienimmille. Puistosta löydät muun muassa leikkipaikan, petankkikentän ja peliareenan sekä Sorsalammen rannassa asustavat kesälinnut. Ravintola Tuhton tilava ja lapsiystävällinen terassi sijaitsee myös Sorsapuiston puolella.