Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

Kulttuuria ja kohtaamisia

Sivu päivitetty viimeksi 24.3.

Koostamme tälle sivulle sekä maksuttomia että maksullisia kulttuuritapahtumia ja konsertteja, joiden parissa voit rentoutua turvallisesti vaikka kotisohvalla istuen.

Tampere Filharmonian konserteista voit nauttia videokonserttien muodossa Tampere Filharmonian YouTube-kanavalle:

Muista mahdollisista tulevista konserttilähetyksistä tiedotetaan Tampere Filharmonian verkkosivuilla sekä orkesterin sosiaalisen median kanavissa.

 

Järjestä tapahtumasi virtuaalisena – Events Tampere auttaa

Tampere-talo ja talon oma tapahtumatoimistomme Events Tampere ovat kumppaneitasi silloinkin, kun haluat järjestää tapahtuman joko kokonaan tai osittain virtuaalisesti.

Kun fyysinen läsnäolo ei ole mahdollista, digitaaliset alustat tuovat ihmiset lähelle toisiaan. Kun henkilöstö, asiakkaat tai muut sidosryhmät ovat ympäri Suomen tai maailman, yhteinen kokemus ja elämys syntyy virtuaalisesti.

Mahdollisuudet virtuaalisen tapahtuman toteuttamiseen ovat lähes rajattomat. Yksinkertaisimmillaan virtuaalisuus on sitä, että tapahtuman sisältö on katsottavissa ja koettavissa missä tahansa ja keskusteluun voi osallistua paikan päällä tai valtameren takana. Haluttaessa koko tapahtuma voidaan rakentaa virtuaaliseen ympäristöön.

Kun sinulla on idea tai tarve, me rakennamme oikeanlaisen tapahtuman. Ja mikä parasta, me huolehdimme tarvittavasta tekniikasta ja opastamme sen käyttöön tarpeen mukaan, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä, jos pohdit erilaisia vaihtoehtoja tapahtumasi toteuttamiseen – autamme mielellämme.

Ota yhteyttä!