Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Tietoa koronaviruksen vaikutuksesta Tampere-talon toimintaan.

Lue lisää

Tapaa Muumipeikko ja Niiskuneiti Sorsapuistossa

tiistai 30.6. – sunnuntai 5.7. päivittäin kello 11 ja 13

Muumien ystäville on luvassa kesällä mukavaa ilmaisohjelmaa!

Muumifanit pääsevät tapaamaan Niiskuneitiä ja Muumipeikkoa Sorsapuistossa ti 30.6. – su 5.7. Muumeja pääsee tervehtimään päivittäin turvajärjestelyitä noudattaen kello 11 ja 13 noin puolen tunnin ajan. Tapaamista varten puistoon rakennetaan oma kuvauspaikka ja meet & greet -seinä. Sateen sattuessa tapaamiset järjestetään Tampere-talon pääaulassa.

Puistossa kiertävät myös Muumimuseosta tutut Hattivattikärryt ti 30.6. – su 5.7. kello 10-14.  Kärryä kuljettavat museon omat ”hemulit” eli museoavustajat, jotka kiertävät Sorsapuistossa ja jakavat materiaalia ja tekemistä, nyt kun taidetyöpaja Ateljee on suljettu. Paja sisältää kivaa tekemistä kaiken ikäisille. Museoavustajat kertovat samalla museon näyttelyistä ja vastailevat kinkkisiinkin muumiaiheisiin kysymyksiin.

Haluamme tarjota Tampere-talon ja Muumimuseon kävijöille turvallisia elämyksiä ja kohtaamisia. Noudatamme voimassaolevia kokoontumisrajoituksia, turvallisuusmääräyksiä sekä terveysviranomaisten ja Museoliiton ohjeita. Huolehdithan Taloon tullessasi hygieniasta ja turvaväleistä. Jos olet sairaana, jää kotiin.