Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Turvallisia elämyksiä Tampere-talossa

Lue lisää
  • englanti
  • Suomi

Tulevat tapahtumat

Sivua päivitetty viimeksi 26.1.

2.12.-7.2. aikavälin kulttuuritapahtumiin muutoksia

Vuodenvaihteen konsertit siirtyvät tai peruuntuvat Pirkanmaalle annettujen kokoontumisrajoitusten takia. Noudatamme Pirkanmaan alueellisen koronaohjausryhmän ja aluehallintoviraston antamia linjauksia ja suosituksia.

Katso siirretyt ja peruutetut konsertit täältä!

Siirrettyjen konserttien liput käyvät sellaisenaan uuteen ajankohtaan. Jos uusi ajankohta ei sovi, tai tilaisuus on peruttu, suosittelemme konserttilipun vaihtamista Tampere-talon lahjakorttiin, joka on voimassa vuoden hyvityspäivästä. Saadaksesi lahjakorttihyvityksen ota yhteyttä: lahjakorttihyvitys@tampere-talo.fi tai puh. 03 243 4501 (ma-pe klo 9-15). Mainitse viestissä tilaisuuden nimi, tilaajan nimi, lipun yksilöivä tieto (esim. katsomo+rivi+paikka -tiedot tai lipun kantaosasta löytyvä viivakoodinro) ja lahjakortin vastaanottajan yhteystiedot.

Jos et halua vaihtaa konserttilippuja lahjakorttiin, voit hakea lippurahojen palautusta Lippu.fi:n sivuilta.  Lippupisteen kanavista ostetuista lipuista ei palauteta palvelumaksun osuutta ja toimituskuluja. Lippupisteen myyntipisteet eivät pysty käsittelemään lippupalautuksia.

Talossa järjestettävien muiden konserttijärjestäjien hyvityskäytännöt voivat vaihdella. Tiedustele mahdollisuutta hyvitykseen tapahtumakohtaisesti.

Jos sairastut etkä pääse konserttiin, voit vaihtaa lipun Tampere-talon lahjakorttiin tai siirtää toiseen tapahtumaan. Ota yhteys vimeistään konserttipäivänä saadaksesi hyvityksen: lipputoimisto@tampere-talo.fi.

Ryhmäasiakkaiden lippupalautukset ja siirrot

Tampere-talon ryhmämyynnin asiantuntijat auttavat ryhmäasiakkaiden ryhmälippupalautuksen kanssa tai mahdollisen konserttivarauksen siirtämisen tulevaan ajankohtaan. Ole yhteydessä: ryhmamyynti@tampere-talo.fi tai puh. 03 243 4501.

Ravintola ja väliaikatarjoiluiden varaukset

Tampere-talon ravintola on yhteydessä asiakkaisiin, jotka ovat tehneet varauksen peruuntuneen konsertin väliaikatarjoiluista. Ravintola pyrkii ottamaan yhteyttä asiakkaaseen mahdollisimman nopeasti sitä mukaa, kun tieto peruutuksista tulee. Maksu palautetaan asiakkaan tilille.

Tampere-talon kulttuuritarjonta

KEVÄT 2021

TAMMIKUU

  • Pe 8.1. klo 19 Jethro Tull (USA) – siirretty, uusi ajankohta pe 7.1.2022 (hyvitys haettava 31.1.21 mennessä).
  • La 9.1. klo 19 Boney M feat Liz Michell – siirretty, uusi ajankohta su 9.1.2022 (hyvitys haettava 31.1.21 mennessä).
  • To 14.- Su 17.1. Tampere Chamber Music 2021 – siirretty, uusi ajankohta ke 2.6.- la 5.6.2021.
  • Pe-la 29.-30.1. Tampereen Oopperan 75-vuotisjuhlakonsertti – peruttu (hyvitys haettava 31.1.21 mennessä).
  • Ensi-ilta: Pe 29.1. ja esitykset 31.1.-13.2. Tampereen Oopperan Wagner: Lentävä hollantilainen – siirtyy vuodelle 2023, uudet päivämäärät ilmoitetaan alkuvuodesta.

HELMIKUU

MAALISKUU

HUHTIKUU

TOUKOKUU

KESÄKUU


SYKSY 2021

ELOKUU

SYYSKUU

LOKAKUU

MARRASKUU

JOULUKUU

VUOSI 2022