Konsertit ja kulttuuritapahtumat Tampere-talossa
Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

Tulevat tapahtumat

Päivitetty viimeksi 18.5.2022

Noudatamme Suomen hallituksen, Pirkanmaan alueellisen koronaohjausryhmän sekä aluehallintoviraston antamia kokoontumisrajoituksia sekä linjauksia ja suosituksia tapahtumien järjestämisestä.

Lue lisää turvallisuuskäytännöistämme.

Katso siirretyt ja peruuntuneet konsertit täältä

Ravintola Tuhto on avoinna. Katso aukioloajat täältä.

Muumimuseo on avoinna. Katso aukioloajat täältä.

Tampere Filharmonian konserttikausi on käynnissä, lisätietoja täältä.

Courtyard by Marriott Tampere City Täydennä vierailusi yöpymisellä saman katon alla! Varaa hotellihuone kumppanihintaan tästä!

Tampere-talon kulttuuritarjonta

Tustustu Aulaklubin maksuttomaan ohjelmistoon täältä!

TOUKOKUU

KESÄKUU

HEINÄ-ELOKUU

SYYSKUU

LOKAKUU

MARRASKUU

JOULUKUU

KEVÄTKAUSI 2023 

SYYSKAUSI 2023

  • Su 17.9. klo 19 John Cleese (UK) – edellinen siirtopäivä 9.9.2021 ja alkuperäinen 31.5.2020


Kuluttaja-asiakkaiden lippupalautukset ja siirrot

Katso siirretyt ja peruuntuneet konsertit täältä

Siirrettyjen konserttien liput käyvät sellaisenaan uuteen ajankohtaan. Jos uusi ajankohta ei sovi, tai tilaisuus on peruttu, suosittelemme konserttilipun vaihtamista Tampere-talon lahjakorttiin, joka on voimassa vuoden hyvityspäivästä. Saadaksesi lahjakorttihyvityksen ota yhteyttä: lahjakorttihyvitys@tampere-talo.fi tai puh. 03 243 4501 (ma-pe klo 9-15). Mainitse viestissä tilaisuuden nimi, tilaajan nimi, lipun yksilöivä tieto (esim. katsomo+rivi+paikka -tiedot tai lipun kantaosasta löytyvä viivakoodinro) ja lahjakortin vastaanottajan yhteystiedot.

Käsittelemme lahjakorttihyvitykset saapumisjärjestyksessä ja pyydämme varautumaan enimmillään noin 60 vuorokauden käsittelyaikaan. Pahoittelemme viivettä!

Voit myös hakea lippurahojen palautusta Lippu.fi:n sivuilta. Lippu.fi ei hyvitä lipuista palvelumaksun osuutta eikä toimituskuluja. Lippu.fi-myyntipisteet eivät pysty käsittelemään lippupalautuksia.

Talossa järjestettävien muiden konserttijärjestäjien hyvityskäytännöt voivat vaihdella. Tiedustele mahdollisuutta hyvitykseen tapahtumakohtaisesti.

Jos sairastut etkä pääse konserttiin, voit vaihtaa lipun Tampere-talon lahjakorttiin tai siirtää toiseen tapahtumaan. Saadaksesi hyvityksen, otahan yhteyttä viimeistään konserttipäivänä: lipputoimisto@tampere-talo.fi.

Ryhmäasiakkaiden lippupalautukset ja siirrot

Tampere-talon ryhmämyynnin asiantuntijat auttavat ryhmäasiakkaiden ryhmälippupalautuksen kanssa tai mahdollisen konserttivarauksen siirtämisessä tulevaan ajankohtaan. Ole yhteydessä: ryhmamyynti@tampere-talo.fi tai puh. 03 243 4501.

Ravintola ja väliaikatarjoiluiden varaukset

Tampere-talon ravintola on yhteydessä asiakkaisiin, jotka ovat tehneet varauksen peruuntuneen konsertin väliaikatarjoiluista. Ravintola pyrkii ottamaan yhteyttä asiakkaaseen mahdollisimman nopeasti sitä mukaa, kun tieto peruutuksista tulee. Maksu palautetaan asiakkaan tilille.

Lahjakortit

Voit tarvittaessa hakea pidennystä lahjakorttisi voimassaoloaikaan. Käsittelykulu 5€/lahjakortti.