Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

Tulevat tapahtumat

Päivitetty viimeksi 14.9.21

Tapahtumamuutokset

Tapahtumia voidaan jälleen toteuttaa turvallisesti. Noudatamme Suomen hallituksen, Pirkanmaan alueellisen koronaohjausryhmän sekä aluehallintoviraston antamia kokoontumisrajoituksia sekä linjauksia ja suosituksia tapahtumien järjestämisestä. Olemme mukana myös Tapahtumateollisuus ry:n Turvallinen tapahtuma – Check -kampanjassa.

Katso siirretyt ja peruuntuneet konsertit täältä

Ravintola Tuhto on avoinna. Katso aukioloajat täältä.

Muumimuseo on avoinna. Erillistä aikaa vierailua varten ei tarvitse varata, vaan voit saapua paikalle milloin vain museon aukioloaikoina. Tarvittaessa rajoitamme asiakasmäärää ovella.  Katso aukioloajat täältä.

Tampere Filharmonian konserttikausi 2021-2022 on julkaistu, lisätietoja täältä.

Courtyard by Marriott Tampere City Täydennä vierailusi yöpymisellä saman katon alla! Varaa hotellihuone kumppanihintaan tästä!

Tampere-talon kulttuuritarjonta

SYYSKUU

LOKAKUU

MARRASKUU

JOULUKUU

KEVÄT 2022

TAMMIKUU

HELMIKUU

MAALISKUU

HUHTIKUU

TOUKOKUU

SYKSY 2022

KEVÄT 2023 

  • Su 17.9. klo 19.30 John Cleese (UK) – edellinen siirtopäivä 9.9.21 ja alkuperäinen 31.5.20


Kuluttaja-asiakkaiden lippupalautukset ja siirrot

Katso siirretyt ja peruuntuneet konsertit täältä

Siirrettyjen konserttien liput käyvät sellaisenaan uuteen ajankohtaan. Jos uusi ajankohta ei sovi, tai tilaisuus on peruttu, suosittelemme konserttilipun vaihtamista Tampere-talon lahjakorttiin, joka on voimassa vuoden hyvityspäivästä. Saadaksesi lahjakorttihyvityksen ota yhteyttä: lahjakorttihyvitys@tampere-talo.fi tai puh. 03 243 4501 (ma-pe klo 9-15). Mainitse viestissä tilaisuuden nimi, tilaajan nimi, lipun yksilöivä tieto (esim. katsomo+rivi+paikka -tiedot tai lipun kantaosasta löytyvä viivakoodinro) ja lahjakortin vastaanottajan yhteystiedot.

Käsittelemme lahjakorttihyvitykset saapumisjärjestyksessä ja pyydämme varautumaan enimmillään noin 60 vuorokauden käsittelyaikaan. Pahoittelemme viivettä!

Voit myös hakea lippurahojen palautusta Lippu.fi:n sivuilta. Lippu.fi-kanavista ostetuista lipuista ei palauteta palvelumaksun osuutta eikä toimituskuluja. Lippu.fi-myyntipisteet eivät pysty käsittelemään lippupalautuksia.

Talossa järjestettävien muiden konserttijärjestäjien hyvityskäytännöt voivat vaihdella. Tiedustele mahdollisuutta hyvitykseen tapahtumakohtaisesti.

Jos sairastut etkä pääse konserttiin, voit vaihtaa lipun Tampere-talon lahjakorttiin tai siirtää toiseen tapahtumaan. Saadaksesi hyvityksen, otahan yhteyttä viimeistään konserttipäivänä: lipputoimisto@tampere-talo.fi.

Ryhmäasiakkaiden lippupalautukset ja siirrot

Tampere-talon ryhmämyynnin asiantuntijat auttavat ryhmäasiakkaiden ryhmälippupalautuksen kanssa tai mahdollisen konserttivarauksen siirtämisessä tulevaan ajankohtaan. Ole yhteydessä: ryhmamyynti@tampere-talo.fi tai puh. 03 243 4501.

Ravintola ja väliaikatarjoiluiden varaukset

Tampere-talon ravintola on yhteydessä asiakkaisiin, jotka ovat tehneet varauksen peruuntuneen konsertin väliaikatarjoiluista. Ravintola pyrkii ottamaan yhteyttä asiakkaaseen mahdollisimman nopeasti sitä mukaa, kun tieto peruutuksista tulee. Maksu palautetaan asiakkaan tilille.

Lahjakortit

Olemme pidentäneet Tampere-talon ja Tampere Filharmonian lahjakorttien voimassaoloaikaa. Kaikki vuonna 2020 tulostetut lahjakortit ovat automaattisesti voimassa vuoden 2021 loppuun asti.