Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

Tulevat tapahtumat

Päivitetty viimeksi 7.12.2021

Tapahtumamuutokset

Tapahtumia voidaan jälleen toteuttaa turvallisesti ilman yleisörajoituksia. Isossa osassa tapahtumia on vielä käytössä numeroimattomat paikat, koska osa tapahtumista ovat olleet myynnissä jo pidemmän aikaa ja niitä on jouduttu siirtämään eteenpäin. Henkilökuntamme auttaa paikan valinnassa.

Noudatamme Suomen hallituksen, Pirkanmaan alueellisen koronaohjausryhmän sekä aluehallintoviraston antamia kokoontumisrajoituksia sekä linjauksia ja suosituksia tapahtumien järjestämisestä. Olemme mukana myös Tapahtumateollisuus ry:n Turvallinen tapahtuma – Check -kampanjassa.

Katso siirretyt ja peruuntuneet konsertit täältä

Ravintola Tuhto on avoinna. Katso aukioloajat täältä.

Muumimuseo on avoinna. Erillistä aikaa vierailua varten ei tarvitse varata, vaan voit saapua paikalle milloin vain museon aukioloaikoina. Tarvittaessa rajoitamme asiakasmäärää ovella. Katso aukioloajat täältä.

Tampere Filharmonian konserttikausi 2021–2022 on julkaistu, lisätietoja täältä.

Courtyard by Marriott Tampere City Täydennä vierailusi yöpymisellä saman katon alla! Varaa hotellihuone kumppanihintaan tästä!

Tampere-talon kulttuuritarjonta

JOULUKUU 2021

TAMMIKUU 2022

HELMIKUU 2022

MAALISKUU 2022

HUHTIKUU 2022

TOUKOKUU 2022

KESÄ-ELOKUU 2022

SYYSKUU 2022

LOKAKUU 2022

MARRAS-JOULUKUU 2022

KEVÄT 2023 


Kuluttaja-asiakkaiden lippupalautukset ja siirrot

Katso siirretyt ja peruuntuneet konsertit täältä

Siirrettyjen konserttien liput käyvät sellaisenaan uuteen ajankohtaan. Jos uusi ajankohta ei sovi, tai tilaisuus on peruttu, suosittelemme konserttilipun vaihtamista Tampere-talon lahjakorttiin, joka on voimassa vuoden hyvityspäivästä. Saadaksesi lahjakorttihyvityksen ota yhteyttä: lahjakorttihyvitys@tampere-talo.fi tai puh. 03 243 4501 (ma-pe klo 9-15). Mainitse viestissä tilaisuuden nimi, tilaajan nimi, lipun yksilöivä tieto (esim. katsomo+rivi+paikka -tiedot tai lipun kantaosasta löytyvä viivakoodinro) ja lahjakortin vastaanottajan yhteystiedot.

Käsittelemme lahjakorttihyvitykset saapumisjärjestyksessä ja pyydämme varautumaan enimmillään noin 60 vuorokauden käsittelyaikaan. Pahoittelemme viivettä!

Voit myös hakea lippurahojen palautusta Lippu.fi:n sivuilta. Lippu.fi-kanavista ostetuista lipuista ei palauteta palvelumaksun osuutta eikä toimituskuluja. Lippu.fi-myyntipisteet eivät pysty käsittelemään lippupalautuksia.

Talossa järjestettävien muiden konserttijärjestäjien hyvityskäytännöt voivat vaihdella. Tiedustele mahdollisuutta hyvitykseen tapahtumakohtaisesti.

Jos sairastut etkä pääse konserttiin, voit vaihtaa lipun Tampere-talon lahjakorttiin tai siirtää toiseen tapahtumaan. Saadaksesi hyvityksen, otahan yhteyttä viimeistään konserttipäivänä: lipputoimisto@tampere-talo.fi.

Ryhmäasiakkaiden lippupalautukset ja siirrot

Tampere-talon ryhmämyynnin asiantuntijat auttavat ryhmäasiakkaiden ryhmälippupalautuksen kanssa tai mahdollisen konserttivarauksen siirtämisessä tulevaan ajankohtaan. Ole yhteydessä: ryhmamyynti@tampere-talo.fi tai puh. 03 243 4501.

Ravintola ja väliaikatarjoiluiden varaukset

Tampere-talon ravintola on yhteydessä asiakkaisiin, jotka ovat tehneet varauksen peruuntuneen konsertin väliaikatarjoiluista. Ravintola pyrkii ottamaan yhteyttä asiakkaaseen mahdollisimman nopeasti sitä mukaa, kun tieto peruutuksista tulee. Maksu palautetaan asiakkaan tilille.

Lahjakortit

Olemme pidentäneet Tampere-talon ja Tampere Filharmonian lahjakorttien voimassaoloaikaa. Kaikki vuonna 2020 tulostetut lahjakortit ovat automaattisesti voimassa vuoden 2021 loppuun asti.