Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

Stars on Stage by Ralph Larmann -kesänäyttely

Näyttelyn aukioloajat:

Näyttely avoinna 30.6.-18.8. heinäkuussa tiistaista sunnuntaihin klo 10-17
ja 1.8. alkaen: ma 10-18, ti-ke 9-17, to-pe 9-19 ja la-su 10-17.

Tutustu näyttelyn kuviin: Stars on Stage by Ralph Larmann -katalogi

Tilaa suosikkikuvasi valokuväyttelystä omaksesi!

1. Valitse kuva ja haluamasi kuvakoko ja jätä yhteystietosi tilauslomakkeelle postitusta varten.
2. Lähetämme tilauksesi näyttelyn päättymisen jälkeen elokuun lopulla.
3. Saat tilauksen postitse ja maksu tapahtuu postiennakon noudon yhteydessä.

Kuvatilausten lisätiedot: annika.virtanen@tampere-talo.fi

Tilauslomakkeen voit täyttää tästä!

 

Stars on Stage -valokuvanäyttely tuo meganimet Tampereelle

Supertähtien ja bändien virallisena kiertuevalokuvaajana tunnetuksi tulleen valokuvaaja Ralph Larmannin valokuvanäyttely tuo supertähdet ja suurtapahtumat kesällä 2020 Tampere-taloon. Pääset mukaan noin 60 megatähden keikalle ja tapahtumaan ympäri maailman. Valokuvanäyttelyn maailmantähtinä nähdään mm. AC/DC, Ed Sheeran, The Rolling Stones, Metallica sekä suomalaisten omat Kaija Koo, Cheek ja Sunrise Avenue. Sorsapuistosalissa Larmannin tallentamat Stars on Stage -hetket hehkuvat tarkkoina ja kirkkaina: kuvissa ollaan niin lähellä suurtapahtuman tunnelmaa kuin se on mahdollista. Megastarojen keikkailmeet ja kiertueiden massiivisuus välittyvät kuvista elävästi.

– Emme osanneet Ralph Larmannin näyttelyä buukatessamme arvioida, että siitä tulisi ajankohtaisempi kuin koskaan. Tästä kesästä tulee hyvin erilainen kuin aiemmin ilman festareita ja kaikkia suuria, yhteisiä elämyksiä. Ihmisten kaipuu keikoille on kova, Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas miettii.

Tätä kaipuuta tulee nyt helpottamaan maailman parhaimmaksi konserttikuvaajaksi tituleerattu Ralph Larmann, jonka valokuvissa välittyy konserttielämyksen tunnelma ja hohto. Vuonna 1962 syntynyt Ralph Larmann kutsuu itseään esityskuvaajaksi. Hänen uransa käynnistyi 1980-luvun lopulla. Sen jälkeen hän on valokuvannut edellä mainittujen lisäksi muun muassa Justin Timberlakea, Michael Jacksonia, Pinkiä, Robert Plantia sekä Princeä.

Larmann on julkaissut omat kuvakirjat Stage Design ja Stage Design Emotions. Lisäksi hänellä on tärkeä rooli yli 20 kuvateoksessa. Niistä tärkeimmät ovat AC/DC:n Rock Or Bust sekä U2:n U2 360° – From the Ground Up. Ralph Larmann kuvaa yhä aktiivisesti isoja bändejä ja merkittäviä tapahtumia: myös Suomessa hänen kykynsä maailmanluokan tapahtumien ikuistajana on huomattu useita kertoja.

Liput

Liput 12 €
Eläkeläiset, opiskelijat ja lapset 10 €
Museokortilla 9 €
Perhelippu 40 € (2 aik. + max. 4 lasta)
Yhteislippu 20 € (Stars on Stage-lippu & Muumimuseo-lippu)

Avoimet liput myynnissä lippupisteen myyntikanavissa. Päiväkohtaiset liput on mahdollista ostaa vain Tampere-talon pääaulan lipunmyynnistä.

Media

Kesänäyttelyiden pressikuvat löydät täältä!

Lisätietoja pressilipuista ja käytännöistä

Tuotanto Tampere-talo