Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Turvallisia elämyksiä Tampere-talossa

Lue lisää
  • englanti
  • Suomi

Syksyn ohjelmisto 2020

Sivua päivitetty viimeksi 13.11. klo 8.25

Turvallisuutesi on meille tärkeää

Haluamme tarjota sinulle turvallisia ja vastuullisia elämyksiä. Voit tulla tapahtumiimme luottavaisin mielin. Kiitos, kun noudatat käytäntöjä ja omaksut turvalliset toimintatavat kanssamme. Tutustu käytäntöihin ja ohjeisiin täältä.

Tampere-talon syksyn konserttitarjonta

Tampere-talon syysohjelmiston liput ovat nyt myynnissä! Konserttitarjonnassa muutoksia syksyn edetessä.

Koronatilanteen takia siirretyt ja peruutetut konsertit löydät täältä.

Tutustu pääaulassa järjestettävän Aulaklubin maksuttomaan syysohjelmistoon täältä.

Vuoden 2021 konserttilistauksen näet täältä!

Siirrettyihin konsertteihin liput käyvät sellaisenaan uuteen ajankohtaan. Jos uusi ajankohta ei sovi, voit vaihtaa Tampere-talon oman tuotannon ja Tampere Fiharmonian liput Tampere-talon lahjakorttiin tai siirtää toiseen tapahtumaan. Talossa järjestettävien vuokratapahtumien hyvityskäytännöt voivat vaihdella. Voit tiedustella mahdollisuutta hyvitykseen tapahtumakohtaisesti. Ota yhteys viimeistään konserttipäivänä saadaksesi hyvityksen: lahjakorttihyvitys@tampere-talo.fi tai puh. 03 243 4501. Palvelemme ma-pe klo 9-15. Lippurahojen palautusta voit hakea myös Lippu.fi:n sivuilta.

Jos sairastut etkä pääse konserttiin, voit tiedustella lipun vaihtamista Tampere-talon lahjakorttiin tai siirtämistä toiseen tapahtumaan. Ota yhteys viimeistään konserttipäivänä saadaksesi hyvityksen: lipputoimisto@tampere-talo.fi

Ryhmäasiakkaiden lippupalautukset ja siirrot

Tampere-talon ryhmämyynti hoitaa ryhmäasiakkaiden ryhmälippupalautukset tai mahdollisen konserttivarauksen siirroon tulevaan ajankohtaan.
Ole yhteydessä: ryhmamyynti(at)tampere-talo.fi tai puh. 03 243 4501.

 

SYYSKUU

LOKAKUU

MARRASKUU

JOULUKUU