Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

Taikarumpu

Taikarumpu on ainutlaatuinen show, joka saa meidät uskomaan mahdottomaan. Taikarumpu yhdistää kekseliäästi taikuuden, illuusiot ja mystiikalla rytmitetyn elokuvamaisen musiikin.

Suomen tämän hetken kuumin taikuri -ja illusionisti Henri Kemppainen herättää mystisen Taikarummun illuusion henkiin ja johdattaa katsojat uskomattomalle taikamatkalle nuoruuden haaveista kohti isoja unelmia. Taikarumpu yllättää, naurattaa ja jännittää. Tästä alkaa matka, jolle ei näy loppua.

Taikarummun isä, Henri Kemppainen on valittu Suomen Taikuriksi 2019 ja Vuoden parhaaksi Esiintyjäksi Evento Awardseissa 2016. Henri on saanut oppia alansa parhailta Las Vegasissa ja kiertänyt ympäri maailmaa esiintymässä omien ohjelmanumeroidensa kanssa aina Abu Dhabissa asti. Henri Kemppainen on ensimmäinen suomalainen taikuri, jonka TV-sarja Magic in Lapland on kansainvälisessä levityksessä.

Suomen kuumin ja coolein taika- ja illuusioshow

Taikarumpua lyö The 69 Eyes -yhtyeestä ja Radio Rockista kaikille tuttu Jussi 69. Hänen lavakarsimansa yhdistettynä Henrin taikuuteen tuo esitykseen merkittävän ulottuvuuden, jota ei ole aikaisemmin nähty. Shown ohjaa tanssijakoreografina ja näyttelijänä suurelle yleisölle tuttu Sami Saikkonen. Saikkonen tuo työryhmän kanssa esitykseen lavan täydeltä energiaa. Musiikin on säveltänyt Johnny Lee Michaels.

“Mitä silmät saavat todistaa, sitä järki ei pysty selittämään. Taikuri-illusionisti Henri Kemppaisen taikuus saa yleisön totaalisesti repeilemään, parasta hyvän tuulen viihdettä vuosikausiin!”

Lue uutisia: Suomen kuumin taikuri-illusionisti tuo taian Tampere-taloon (HS-kuukausiliite, elokuu 2021)
Vihtiläiselle taikuri-illusionisti Henri Kemppaiselle taikuriyhdistyksen palkinto: “Periksiantamatonta työtä taikuuden parissa” (Luoteis-Uusimaa, 17.2.2021)

Esitykset:
To 21.10.2021 klo 19.30, ensi-ilta
Pe 22.10. 2021 klo 19.30
La 23.10.2021 klo 19.30

Esityksen kesto noin 2 tuntia, sisältäen väliajan.
Suosittelemme tapahtumaa yli 7-vuotiaille.
Liput 42 €, osta liput täältä! (lippupiste)

Liput myynnissä myös Tiketissä!

Muutokset mahdollisia.

Huom! Tampere-talo seuraa viranomaisten ohjeistuksia ja säädöksiä. Konsertti järjestetään salin kokonaiskapasiteetilla lokakuussa 2021, mikäli senhetkiset viranomaisten määrittelemät terveys- ja turvallisuussäädökset niin sallivat. Tapahtuman siirtyessä käy jo ostettu konserttilippu sellaisenaan uuteen konserttipäivään tai voit palauttaa sen hyvitystä varten. Asiakkaalle palautetaan lipun hinta, josta on vähennetty Lippupisteen palvelu- ja tilausmaksut.

Huomioithan, että vallitsevista olosuhteista johtuen keräämme jokaiselta lipunostajalta ajan tasalla olevat tilauskohtaiset yhteystiedot (sähköpostiosoite ja puhelinnumero) mahdollisten tiedotteiden jakelun vuoksi.

Tuotanto Tampere-talo Oy ja Henri Kemppainen

 

Kysy ryhmätarjousta!

(väh. 6 henkilöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
p. 03 243 4501 (ma-pe klo 10-16)

Varaa hotellihuone

Tampere-talon yhteydessä oleva upouusi Courtyard Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!