Hyppää sisältöön

A NIGHT OF LIGHT – MIKKI KUNTTU 50TH GALA EVENING

Visuaalisesti näyttävä yhdistelmä teatteria, musiikkia, tanssia ja sirkusta niin kotimaisilta kuin kansainvälisiltäkin taiteilijoilta.

Aika 01.10.2022 19.00

TilaTampere-talo, Iso sali

Tietoa tapahtumasta

Liput 69/59/49 €


Valossa Mikki Kunttu -festivaalin
 gaalailta, jonka valot ja visuaalisuus on suunniteltu yhteistyössä nuoren valosuunnittelijan Alex Hautamäen kanssa. Ilta on visuaalisesti näyttävä yhdistelmä teatteria, musiikkia, tanssia ja sirkusta niin kotimaisilta kuin kansainvälisiltäkin taiteilijoilta ja esiintyjiltä.

Westward Ho! – Tero Saarinen Company (FIN)

Westward Ho! aloitti yhteistyömme Tero Saarisen kanssa vuonna 1996. Tanssi monissa muodoissaan on aina ollut hyvin keskeinen osa työtäni, ja se on pitkälti muokannut tapaani nähdä ja kokea näyttämö ja tila. Tänä erityisenä iltana Westward HO! teoksen tanssii sen alkuperäinen kokoonpano Tero Saarinen, Yuval Pick ja Henrikki Heikkilä.

Chisu (FIN)

Chisu on maamme eturivin laulaja-lauluntekijä-tuottaja. Hän on maaginen live-esiintyjä, ja on aivan erityistä saada hänet esiintymään A Night of Lightissa.

Martti Suosalo (FIN)

Martti Suosalo on yksi eturivin näyttelijöistämme sekä näyttämöllä että valkokankaalla. Hän esittää otteen legendaarisesta esityksestään “Mielipuolen päiväkirja”.

Michael Monroe (FIN)

Michael on instituutio ja tärkeä osa rock’n rollin maailmanperintöä. Olen seurannut Michaelin uraa aivan alusta saakka ja on mieletön kunnia saada hänet mukaan illan esiintyjäjoukkoon.

Alexis Vigneault (CAN)

Vuonna 2017 Alexis esitti huimaavan aerial lamp -teoksensa Cirque Du Soleil -produktiossa “Stelar” Andorrassa. Aerial lamp on todellinen masterpiece. Yhteistyö Alexisin kanssa oli unohtumaton ja olen todella iloinen, että hän on mukana gaalan ohjelmassa.

Carmen, pas de deux – Boston Ballet (USA)

Keväällä 2020 työstimme Jorma Elon “Carmenia” Boston Balletille, kun pandemia iski ja ensi-ilta peruttiin. Minulla on ollut ilo työskennellä Mikko Nissisen johtaman Boston Balletin kanssa useita kertoja ja on suuri kunnia saada heidät lavalle A Night of Lightissa.

Kimmo Pohjonen (FIN)

Olen aina ihaillut Kimmon pelotonta luomisenhalua ja taiteellista vapautta. Kimmon live-esiintymiset ovat aina odottamattomuuden rajamailla ja hän on yksi taiteilijoista, joita ihailen eniten.

Mizuki Shinagawa (JPN)

Mizukin energia ja taito ovat aivan uskomattomia, out of this world. Mizuki esitti nyt nähtävän tajunnanräjäyttävän ilmasilkkinumeronsa Cirque Du Soleilin “Vitori”-produktiossa, jossa olimme molemmat mukana. Hänessä on kaunista viileää eleganssia, runollisuutta lähes agressiivisella tavalla ja absoluuttista kauneutta vastakohtana pelottomalle terävyydelle.

Adam Read (AU)

Tapasin myös Adamin vuonna 2017 Cirque Du Soleil “Stelar” tuotannossa Andorrassa. Adam on karismaattinen esiintyjä, ja hänen hahmonsa on illan protagonisti, joka opastaa meitä läpi taikuuden.

Esityksessä on väliaika.

Tapahtuman toteuttavat yhteistyössä Tampere-talo, MA Lighting, Lightpower, Clay Paky, Harman/Martin, Arri, MDG, Robe Lighting, Pyroman Oy, Ayrton, LIVE Design, Lighting and Sound International, Intersonic Oy, Ralph Larmann, Yle ja Akun Tehdas.

Lue lisää Valossa Mikki Kunttu -festivaalista!

Tuotanto Tampere-talo

Muutokset mahdollisia.

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

TULEVIA TAPAHTUMIA

/
  • Nokia Arena
  • Baletti
  • Show
  • Tanssi

ENSI-ILTA: LUMIKUNINGATAR

Nyt ensimmäistä kertaa jäällä kotimaisten ja kansainvälisten huipputähtien esittämänä H.C. Andersenin rakastettu tarina Lumikuningar!

/
  • Tampere-talo
  • Ooppera, operetti

LENTÄVÄ HOLLANTILAINEN

Myrskyävän Tampereen Oopperan tuotannon ohjaa Marika Vapaavuori. Musiikista vastaa Tampere Filharmonia, kapellimestarina Arja Bihlmaier.