Hyppää sisältöön

AIRA-MUSIKAALI

Aira Samulinin elämäntarina sisältää uskomatonta naisenergiaa, elämänvoimaa, sinnikkyyttä sekä herkkyyttä.

Aika 07.03.2023 19.00

TilaTampere-talo, Iso sali

Tietoa tapahtumasta

Liput 45 €
Eläkeläiset 40 €
Opiskelijat 35 €

Ohjaus ja käsikirjoitus: Heikki Paavilainen
Rooleissa: Helena Rängman, Ilkka Koivula, Leea Lepistö, Lauri Mikkola, Natalil Lintala, Harri Penttilä, Jani Rasimus, Tanja Huotari
Koreografia: Jani Rasimus
Liveorkesteri: Ali Ahmaniemi, Jimi Hautamäki, Sampsa Rättäri, Teemu Broman, Antti Hynninen
Puvustuksen suunnittelu: Arja Sahno
Maskeerauksen suunnittelu: Pirjo Laihiala
Lavastuksen suunnittelu: Jyrki Seppä

Jos olisin luomalla luonut itselleni imagon, ei minua olisi julkisesti olemassakaan. Satun vain olemaan tällainen kuin olen.” – Aira Samulin

Mitä löytyykään kaikkien tunteman, naurua hersyvän, punatukkaisen ja iloista energiaa välittävän tanssitaiteen uranuurtajan pinnan alta? Aira Samulinin elämäntarina sisältää uskomatonta naisenergiaa, elämänvoimaa, sinnikkyyttä sekä herkkyyttä.

Yli 90 vuoden mittainen tarina alkaa Raja-Karjalan sota-ajasta ja vie Helsingin tanssipiirien kautta kohti tätä päivää. Saamme nähdä kuinka Airan menestyksekäs ura viihteen ja muodin parissa on syntynyt 40- ja 50-luvun Suomessa. Musikaalissa käsitellään myös elämän tragedioista selviämistä sekä Airan loppumatonta intohimoa tanssia, luovuutta ja mielen hyvinvointia kohtaan.

Aira Samulinin elämä on käsikirjoittajan unelma kaikkine vivahteineen. Draamaa, energiaa, komediaa ja liikettä.” – kertoo käsikirjoittaja ja ohjaaja Heikki Paavilainen

Musikaalin vauhdikasta menoa säestää liveorkesteri esittäen Airan elämän varrelta poimittuja tärkeitä kappaleita eri vuosikymmeniltä, kuten esimerkiksi Karjalan kunnailla, Sä kaunehin oot, Stayin’ alive sekä Madonnan Like a Virgin.

Tapahtuman kesto n. 2 tuntia, sisältäen väliajan.

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo ja Suomen Kesäteatteri

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA

/
  • Tampere-talo
  • Viihdekonsertti

TOVE-FESTIVAALI

Muumihahmojen luoja Tove Jansson on tämän ihastuttavan festivaalin juhlasankari. Pienessä salissa ja Muumimuseossa on mukana huippuesiintyjiä ja -ohjelmaa.