Hyppää sisältöön

ANNEKE VAN GIERSBERGEN

Loistavana biisinkirjoittajana ja tulkitsijana tunnettu tanskalaisartisti kiertää tuoreen The Darkest Skies Are The Brightest-albumin kanssa Suomessa.

Aika 18.10.2022 19.30

TilaTampere-talo, Pieni sali

Tietoa tapahtumasta

TUSKALIVE: ANNEKE VAN GIERSBERGEN SUOMEEN AKUSTISILLE KEIKOILLE LOKAKUUSSA

The Gatheringin vokalistina maailmanmaineeseen noussut, sittemmin sooloartistina meritoitunut Anneke Van Giersbergen saapuu ensi vuoden lokakuussa Suomeen kolmelle akustiselle keikalle. Darkest Skies Acoustic Tour 2022 saapuu Helsingin Savoy-teatteriin 17. lokakuuta, seuraavana päivänä kohteena on Tampere-talon pieni sali ja 19. lokakuuta kiertueen Suomen osuus päättyy Seinäjoen Rytmikorjaamolle.

Loistavana biisinkirjoittajana ja tulkitsijana tunnettu Van Giersbergen kiertää tuoreen ”The Darkest Skies Are The Brightest”-albumin tiimoilta. Monipuoliselta taiteilijalta taittuu myös metallinen ulosanti mutta herkimmillään ja kenties parhaimmillaan Van Giersbergen on juuri akustisesti, kuten uutuusalbumi jälleen kerran osoittaa. Van Giersbergenin aiemmat akustiset keikat ovat olleet tunnelmaltaan yksinkertaisesti maagisia, joten näitä konsertteja ei kannata jättää väliin.

TuskaLive ja Grey Beard esittävät:
Anneke Van Giersbergen – Darkest Skies Acoustic Tour 2022

17.10.2022 – Savoy-Teatteri, Helsinki
Lipunhinta alk. 43,50 €
Klo 19:00 | Ikärajaton

18.10.2022 – Tampere-talo (Pieni sali), Tampere
Lipunhinta alk. 43,50 €
Klo 19:00 | Ikärajaton

LISÄTIETOA:
https://linktr.ee/annekesings
tuska.fi/tuskalive
greybeard.fi/

TULEVIA TAPAHTUMIA