Hyppää sisältöön

ANNEKE VAN GIERSBERGEN

Loistavana biisinkirjoittajana ja tulkitsijana tunnettu tanskalaisartisti kiertää tuoreen The Darkest Skies Are The Brightest-albumin kanssa Suomessa.

Aika 18.10.2022 19.30

TilaTampere-talo, Pieni sali

Tietoa tapahtumasta

Liput 43,50 €

ANNEKE VAN GIERSBERGEN – DARKEST SKIES ACOUSTIC TOUR 2022

The Gatheringin vokalistina maailmanmaineeseen noussut, sittemmin sooloartistina meritoitunut Anneke Van Giersbergen saapuu ensi vuoden lokakuussa Suomeen kolmelle akustiselle keikalle. Darkest Skies Acoustic Tour 2022 saapuu Tampere-taloon 18. lokakuuta.

Loistavana biisinkirjoittajana ja tulkitsijana tunnettu Van Giersbergen kiertää tuoreen ”The Darkest Skies Are The Brightest”-albumin tiimoilta. Monipuoliselta taiteilijalta taittuu myös metallinen ulosanti mutta herkimmillään ja kenties parhaimmillaan Van Giersbergen on juuri akustisesti, kuten uutuusalbumi jälleen kerran osoittaa. Van Giersbergenin aiemmat akustiset keikat ovat olleet tunnelmaltaan yksinkertaisesti maagisia, joten näitä konsertteja ei kannata jättää väliin.

Tuotanto TuskaLive ja Grey Beard

LISÄTIETOA:
https://linktr.ee/annekesings
tuska.fi/tuskalive
greybeard.fi/

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!