Hyppää sisältöön

BIG COUNTRY

Odotamme lisätietoa tulevien RH Entertainmentin tapahtumien osalta. Tiedotamme asiakkaita heti, kun tiedämme enemmän.

Aika 13.02.2023 19.00

TilaTampere-talo, Pieni sali

Tietoa tapahtumasta

 

Tapahtumajärjestäjä RH Entertainment on 10.11.2022 ilmoittanut hakeutuvansa konkurssiin. Voit lukea asiasta lisää täällä. Odotamme lisätietoa RH Entertainmentin Tampere-talossa järjestettävien tapahtumien osalta. Tiedotamme asiakkaita heti, kun tiedämme enemmän.

Liput 59,90/54,90/49,90 €

Skottirokin legendat – BIG COUNTRY

Dunfermlinessä, Skotlannissa vuonna 1981 perustettu rock-yhtye Big Country saapuu 40-vuotisjuhlakiertueensa kunniaksi kiertueelle Suomeen helmikuussa 2023. Yhtye konsertoi myös Tampere-talossa. 

Big Country kohosi maailmanmaineeseen 1980-luvulla sellaisilla hiteillä kuin ”Fields of Fire (400 miles)”, ”In a Big Country”, ”Wonderland” ja ”Look Away”.

Yhtyeen esittämä musiikki on tanakkaa perusrockia, mutta omaleimaisuutta siihen antavat skotlantilaisesta kansanmusiikista ja jopa marssimusiikista lainatut rytmit ja aistikkaat instrumentit kuten säkkipilli ja erilaiset huilut. Big Countryn tyyliä onkin kuvattu skotlantilaisuuteen viittaavalla Celtic rock –nimellä.

1980- ja 1990-luvuilla artistien levyalbumeilla oli huomattavan paljon suurempi merkitys kuluttajille kuin yksittäisillä singlehiteillä. Ja Big Country tunnettiin nimenomaan laadukkaiden albumikokonaisuuksien tekijänä. Pitkällä ja monivaiheisella urallaan Big Country on julkaissut yhdeksän albumia, joista mainittakoon Yhdysvaltain levymyyntitilastojenkin kärkeen vuonna 1983 kivunnut esikoisalbumi ”The Crossing”, vuotta myöhemmin ilmestynyt, Britanniassa ykköseksi noussut ”Steeltown” ja liki vastaavan menestyksen vuonna 1986 saavuttanut ”The Steer”. Noihin aikoihin Big Country nautti erityisen suurta suosiota myös Suomessa. Yhtyeen viimeisin albumijulkaisu ”The Journey” julkaistiin huhtikuussa 2013.

www.bigcountry.co.uk/

Konsertti on ikärajaton. 

Muutokset mahdollisia. 

Tuotanto RH-Entertainment

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!