Hyppää sisältöön

EASY THE EAGLES TRIBUTE BAND

Suomen vanhimmassa ja tunnetuimmassa Eagles-tribuuttibändissä esiintyy yhä alkuperäisjäsenistä basisti Petteri Kokijuschin. rumpali Sami Javne ja kitaristi Roni Kamras.

Aika 08.09.2022 19.30

TilaTampere-talo, Pieni sali

Tietoa tapahtumasta

Liput 33 €

Kotkat laskeutuvat Tampere-taloon! Suomen vanhin ja tunnetuin Eagles-tribuuttibändi EASY The Eagles Tribute Band esiintyy helmikuussa elämysten talossa.

Bändissä soittaa edelleen kolme alkuperäisjäsentä basisti Petteri Kokljuschkin, rumpali Sami Javne ja kitaristi Roni Kamras sekä kaksi nuoremman polven huippukitaristia Lappe Holopainen ja Erno Laitinen.

Easyn hienot lauluharmoniat ovat saaneet ylistystä niin yleisöltä kuin kriitikoiltakin. Lisäksi konsertissa esiintyy upeaääninen Katri Silolahti, joka tulkitsee Linda Ronstadtin 70-luvulla esittämiä lauluja. Katri toimii myös bändiin vahvistuksena kosketinsoittajana ja 12-string -kitaristina.

Konsertin kesto n. 2 tuntia, ei väliaikaa.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

Welcome to the Tampere-talo, such a lovely place, such a lovely face!

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA