Hyppää sisältöön

EIJA KANTOLA – SATA SUUDELMAA

“Sata suudelmaa” -juhlakonserttikiertueen -ohjelmistoon on koottu suosituimmat laulut artistin uran varrelta sekä yllätysnumeroita ja yllätysvieraita.

Aika 06.09.2022 19.00

TilaTampere-talo, Pieni sali

Tietoa tapahtumasta

Liput 42 €
Tampere-talo, Pieni sali
Ti 6.9.2022 klo 19.00

Vuoden 1992 Tangokuningatar Eija Kantola on ollut jo pitkään kotimaisen iskelmätaivaan kestosuosikki. Musiikki on kuulunut Eijan elämään lapsuudesta asti – ensimmäisen bändinkin hän perusti jo 14-vuotiaana. Eija kouluttautui kuitenkin sairaanhoitajaksi, mutta Tangokuningattareksi valinta muutti suunnan ja mullisti koko elämän. Siitä lähtien Eija on laulanut ammatikseen. Tänä vuonna vietetään 30-vuotisjuhlavuotta ja syyskuussa 2022 on “Sata suudelmaa” -juhlakonserttikiertueen aika – ohjelmistoon on koottu suosituimmat laulut uran varrelta sekä yllätysnumeroita ja yllätysvieraita.

Eijalla on lukuisia levytyksiä, joista ensimmäinen on 1980-luvun lopulla julkaistu “Samppanjaruusu” ja uusin 9.7.2021 ilmestynyt “Kipinä” (ko. päivänä tuli kuluneeksi tasan 29 vuotta Eijan valinnasta Tangokuningattareksi).

Tärkeitä tapahtumia Eijan uralla ovat olleet lisäksi Syksyn Sävel 1994 voitto laululla “Yön hiljaisuus” ja Suomen Euroviisukarsintojen 2. sija laululla “Rakkauden kirja”.

Viihdemaailma on tullut tutuksi ja ura on kuljettanut niin huvipaikoille, konserttiareenoille kuin erikoisesiintymisiin – kilpailuja unohtamatta. Eija on palkittu monipuolisesta urasta ja taitavista tulkinnoistaan Kullervo Linna -palkinnolla 2015 – palkinto myönnetään tunnustuksena ansioista kotimaisessa viihdemusiikissa.

Omega-orkesteri on ollut Eijan säestäjänä vuosia ja myös konserttikiertueella mukana.
Juhlakokoonpanossa ovat mukana:
Jouni Hannula – basso, laulu
Jani Leskinen – rummut ja perkussiot
Jani Luoma – kitarat, huuliharppu ja laulu
Simo Koho – koskettimet, haitari ja laulu
Pekka Kuorikoski – kosketinsoittimet, viulu ja laulu
Heikki Pohto – puhaltimet ja laulu

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Gramofoni Oy

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA