Hyppää sisältöön

ELASTINEN

Valovoimaisen artistin, tuottajan ja yrittäjän Elastisen musiikki soi radiossa vuodesta toiseen taajaan. Hän julkaisi uutta musiikkia keväällä 2022.

Aika 10.12.2022 20.00

TilaTampere-talo, Sorsapuistosali

Liput

Liput 29 €

Opiskelijat ja lapset 24 €

Ovet auki klo 19, showtime klo 20
Ikäraja: S/K18
Liput myynnissä myös Tiketissä!

Tietoa tapahtumasta

Sorsaklubi on Tampere-talon Sorsapuistosalissa pesää pitävä liveklubi, jossa syksyllä on luvassa tyylikästä poppia ja R&B-vaikutteista musiikkia sopivan aikaiseen soittoaikaan. Kaikki Sorsaklubin tapahtumat ovat ikärajattomia seisomakeikkoja, ja iltakeikoissa on erillinen K-18-alue. Laita siis räpylällä koreasti ja tule mukaan sorsajengiin!

Valovoimaisen artistin, tuottajan ja yrittäjän Elastisen vuonna 2018 julkaistut singlet Supervoimii ja Loppuun Asti (feat. Johanna Kurkela) ovat striimanneet tuplaplatinaa ja platinaa sekä soineet paljon radioissa. Elastisen tuorein single Hetken tässä kaikes on järkee julkaistiin huhtikuussa 2022, biisissä vierailee niin ikään Johanna Kurkela. Viimeisin kokonainen albumi Uusia Muistoi puolestaan julkaistiin marraskuussa 2020. Fintelligens-duossa uransa aloittanut räppäri on julkaissut kaikkiaan viisi sooloalbumia.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

TULEVIA TAPAHTUMIA