Hyppää sisältöön

ELASTINEN

Valovoimaisen artistin, tuottajan ja yrittäjän Elastisen musiikki soi radiossa vuodesta toiseen taajaan. Hän julkaisi uutta musiikkia keväällä 2022.

Aika 15.10.2022 20.00

TilaTampere-talo, Sorsapuistosali

Konsertti on siirretty


Liput

Uusi ajankohta on 15.10.2022 klo 20, (edellinen ajankohta 10.12.2022).
Liput 29 €
Opiskelijat ja lapset 24 €

Ovet auki klo 19, showtime klo 20
Ikäraja: S/K18
Liput myynnissä myös Tiketissä!

Tietoa tapahtumasta

Sorsaklubi on Tampere-talon Sorsapuistosalissa pesää pitävä liveklubi, jossa syksyllä on luvassa tyylikästä poppia ja R&B-vaikutteista musiikkia sopivan aikaiseen soittoaikaan. Kaikki Sorsaklubin tapahtumat ovat ikärajattomia seisomakeikkoja, ja iltakeikoissa on erillinen K-18-alue. Laita siis räpylällä koreasti ja tule mukaan sorsajengiin!

Valovoimaisen artistin, tuottajan ja yrittäjän Elastisen vuonna 2018 julkaistut singlet Supervoimii ja Loppuun Asti (feat. Johanna Kurkela) ovat striimanneet tuplaplatinaa ja platinaa sekä soineet paljon radioissa. Elastisen tuorein single Hetken tässä kaikes on järkee julkaistiin huhtikuussa 2022, biisissä vierailee niin ikään Johanna Kurkela. Viimeisin kokonainen albumi Uusia Muistoi puolestaan julkaistiin marraskuussa 2020. Fintelligens-duossa uransa aloittanut räppäri on julkaissut kaikkiaan viisi sooloalbumia.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

liittyvät tapahtumat

/
  • Tampere-talo
  • Viihdekonsertti

MIKAEL GABRIEL

Yksi Suomen suosituimmista ja valovoimaisimmista artisteista esiintyy Sorsapuistosalissa pesää pitävässä Sorsaklubissa.

Robin Packalen Tampere-talo
/
  • Tampere-talo
  • Rock & Pop

SORSAKLUBI: ROBIN PACKALEN

Uusimmissa julkaisuissaan poppia, hip-hoppia ja R&Btä yhdistelevä tähtiartisti tahtoo tarjota liveyleisölle upean shown, josta ammentaa iloa ja voimaantumista arkeen.