Hyppää sisältöön

ERIKA VIKMAN

Suomenkielistä diskopoppia esittävä Erika Vikman saapuu klubikeikalle Tampere-taloon helmikuussa.

Aika 24.02.2023 20.00

TilaTampere-talo, Sorsapuistosali

Tietoa tapahtumasta

Liput 35 €, opiskelijat 25 €
Keikalla on ikäraja K18

Vain Elämää -ohjelmassa ihastuttanut Erika Vikman saapuu klubikeikalle Tampere-taloon helmikuussa. Suomenkielistä diskopoppia esittävä Erika Vikman nousi koko kansan suosioon Cicciolina-kappaleellaan sekä menestyksellään Uuden Musiikin Kilpailussa. Erika nauttii raja-aitojen kaatamisesta niin musiikissaan kuin muillakin elämänalueillaan.

Vikmanin kappaleet tehdään pilke silmäkulmassa, mutta syvyyttäkin löytyy ja kappaleiden teksteissä käsitellään vakaviakin teemoja. Musiikissa kuuluu menneiden vuosikymmenten vaikutus, kuten muun muassa Kikan esimerkki musiikkibisneksessä. Erika Vikman nimeä kantava debyyttialbumi julkaistiin syksyllä 2021.

Ovet auki klo 19
Showtime klo 20

Keikan kesto n. 1,5 tuntia, ei väliaikaa.

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA

/
  • Tampere-talo
  • Rock & Pop
  • Viihdekonsertti

ERIN

Persoonallisesta äänestään ja koskettavista tulkinnoistaan tunnettu Erin palaa konserttilavalle uusien hittibiisiensä kanssa.

/
  • Tampere-talo
  • Rock & Pop

PETE PARKKONEN: LOPPUUN ASTI

Syksyllä 2022 Vain Elämää-ohjelmassa mukana ollut Pete Parkkonen tuo ainutkertaisesti omien hittibiisien lisäksi kaikki ohjelmassa esittämänsä kappaleet konserttisalien lavoille.