Hyppää sisältöön

EXIT 35-VUOTISJUHLAKIERTUE

Suomen tunnetuin gospel-yhtye Exit juhlistaa tulevana syksynä 35-vuotista taivaltaan.

Aika 22.11.2022 19.00

TilaTampere-talo, Iso sali

Tietoa tapahtumasta

Liput 33,50 €

Exit 35 -konserttisalikiertueelle

Suomen tunnetuin gospel-yhtye Exit juhlistaa tulevana syksynä 35-vuotista taivaltaan ja lähtee konserttisalikiertueelle.

Yhtye on soittanut yli tuhat konserttia niin Suomessa kuin monissa muissakin Euroopan maissa. Exitin levyjäkin on myyty yli satatuhatta kappaletta ja tunnetuimpia lauluja ovat Hymni, Varjoista maan, Getsemane ja Mitä rakkaus on.

Yhtyeen keulahahmo Pekka Simojoki kommentoi:
– Onpa hienoa päästä taas konserttisalikiertueelle. Niistä on paljon hyviä muistoja vuosien varrelta. Ja kyllähän 35 vuotta tien päällä on jo ihan komea saavutus!

Exit-yhtyeen jäsenet ovat Pekka Simojoki (laulu), Matti Puttonen (laulu ja koskettimet), Timo Luoto (rummut), Jari Levy (laulu ja koskettimet), Make Perttilä (laulu ja kitara), Jarkko Jouppi (kitara) ja Timo Jouppi (basso).

Kiertueella tuetaan Lähetysseuran kautta Ukrainan jälleenrakentamista sekä Lasten pankkia, jonka kautta edistetään lasten oikeuksia eri puolilla maailmaa.

Konsertin kesto noin 2,5 tuntia, sisältäen väliajan. 

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Suomen Lähetysseura yhteistyössä Ohjelmatoimisto Kristallin kanssa.

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA