Hyppää sisältöön

GEORGE THOROGOOD & THE DESTROYERS (USA)

Intensiivistä kitararockia ja rehevää bluesia jo 45 vuoden ajan tarjonnut bändi esiintyy Tampere-talossa elokuussa 2022!

Aika 08.08.2022 19.00

TilaTampere-talo, Iso sali

Tietoa tapahtumasta

Liput 79,90/69,90/59,90 €

Intensiivistä kitararockia ja rehevää bluesia
GEORGE THOROGOOD & THE DESTROYERS (USA)

Ma 8.8. klo 19

George Thorogood & The Destroyers esiintyy odotetun ”Good To Be Bad Tour: 45 Years of Rock” –kiertueen merkeissä Suomessa elokuussa 2022.

Tanakkaa perusrockia ja juurevaa bluesia hurjalla intensiteetillä tykittävä amerikkalaiskitaristi George Thorogood ja hänen johtamansa The Destroyers on jo noin 45 vuoden ajan tarjonnut sykähdyttäviä ja mieleenpainuvia live-elämyksiä konserteissaan ympäri maailmaa. Thorogoodin ihailijajoukkoon kuuluu myös valtaisa joukko lojaaleja suomalaisia rokkareita. Ei siis ihme, että yhtye on vieraillut maassamme useita kertoja aina yhtä suurella menestyksellä.

”We’ll always be the baddest band in the land…”

George Thorogood on syntynyt Wilmingtonin kaupungissa, Delawaren osavaltiossa, Yhdysvalloissa helmikuussa 1950. Debyyttialbumi ”George Thorogood & The Destroyers” julkaistiin lokakuussa 1977.

”Jos olet tyytyväinen elämääsi, voisit yhtä hyvin olla kuollut,” George Thorogood naurahtaa. – ”Kyllä kai meillä kaikilla on joskus ajatuksia eläkkeelle vetäytymisestä, mutta puhelimeni soi lakkaamatta: Haluatte siis minun ja yhtyeeni saapuvan kaupunkiinne, pystyttävän kalustomme ja soittavan ”Who Do You Love”? No, mikä ettei. Nähdään! Ja rokataan kimpassa!”

George Thorogood & The Destroyers on julkaissut parikymmentä albumia, joiden yhteenlaskettu myynti ylittää 15 miljoonaa kappaletta. Thorogoodin tunnetuimpien hittien joukkoon kuuluvat muun muassa “Bad To The Bone”, “One Bourbon”, One Scotch, One Beer”, “Movin On Over”, “Drink Alone”, “Who Do You Love” ja “Get A Haircut”, joka oli Thorogoodin ensimmäinen listaykkönen Yhdysvalloissa vuonna 1993.

Thorogoodin suosituimmat biisit perustuvat musiikista välittyvään vastustamattomaan “badass rock” –asenteeseen kuten Thorogood itse sanoo sekä suorasukaisiin sanoituksiin, räjähtävään energiaan, sujuvasti liukuvaan slideen ja tarttuviin kitarariffeihin. Samat elementit purevat yleisöön tietysti myös live-keikoilla.

Bad to the bone
I make a rich woman beg,
I’ll make a good woman steal,
I’ll make an old woman blush,
And make a young girl squeal…

George Thorogoodin johtamassa The Destroyers –yhtyeessä soittavat Jeff Simon (rummut, lyömäsoittimet), Bill Blough (basso), Jim Suhler (kitara) ja Buddy Leach (saksofoni).

“We’ll always be the baddest band in the land. Expect our best on this tour, because that’s what you’re gonna get,” toteaa George Thorogood ytimekkäästi.

Konsertissa ei ole väliaikaa.

Muutokset mahdollisia.

www.georgethorogood.com
Konserttijärjestelyt: RH-Entertainment

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA

/
  • Tampere-talo
  • Viihdekonsertti

EASY THE EAGLES TRIBUTE BAND

Suomen vanhimmassa ja tunnetuimmassa Eagles-tribuuttibändissä esiintyy yhä alkuperäisjäsenistä basisti Petteri Kokijuschin. rumpali Sami Javne ja kitaristi Roni Kamras.