Hyppää sisältöön

HURMAAVA HUIJARI -TAIKASHOW

Tampereen Tuulensuun Palatsissa päästään joulukuussa nauttimaan taikuri Henri Kemppaisen uudesta show & dinner -taikaesityksestä.

Aika 13.12.2022 19.00 - 15.12.2022 19.00

TilaTuulensuun Palatsi, Tuulensuun Palatsi

Esitysajat ja liput

Ti 13.12.2022 klo 19
Ke 14.12.2022 klo 19
To 15.12.2022 klo 19

Show & Dinner -lippu 69 €

Tuulensuun Palatsin tapahtumissa on numeroimattomat paikat. Henkilökunta ohjaa asiakkaat sisälle saliin.

Ovet avoinna klo 18.30 alkaen.
Ruokailu on esityksen lomassa klo 19 alkaen.

Tietoa tapahtumasta

Maistuvaa mystiikkaa Tuulensuun Palatsissa

Tampereen Tuulensuun Palatsissa päästään joulukuussa nauttimaan taikuri Henri Kemppaisen uudesta show & dinner -taikaesityksestä. Hurmaava huijari viettelee, valloittaa ja johdattaa yleisön taianomaiseen ja hersyvän hauskaan pikkujoulutunnelmaan.

”Minua on sanottu ensimmäisen kerran huijariksi jo monta vuotta sitten. Siitä se idea sitten lähti”, taikuri naurahtaa. Mukana on runsaasti ennennäkemättömiä ohjelmanumeroita osallistavasta lähitaikuudesta isoihin illuusioihin. Oletko valmis yllättymään ja ihastumaan ikihyviksi?

Tuulensuun Palatsin maankuulu keittiö on Hurmaavan huijarin avustuksella loihtinut esityksen yhteyteen maistuvan ja mystiikkaa tihkuvan kolmen ruokalajin illallisen, joka nautitaan taikanumeroiden lomassa. Esityksen ohjaa tanssija, koreografi ja näyttelijä Sami Saikkonen.

Esitys kestää ruokailuineen noin 2,5 tuntia.

Suomen valovoimaisin taikuri Henri Kemppainen on valittu Vuoden Taikuriksi 2022, Suomen Taikuriksi 2019 ja Vuoden parhaaksi Esiintyjäksi Evento Awardseissa 2016. Kemppainen on saanut oppia alansa parhailta Las Vegasissa ja kiertänyt ympäri maailmaa esiintymässä omien ohjelmanumeroidensa kanssa aina Abu Dhabissa asti. Kemppainen on myös ensimmäinen suomalainen taikuri, jonka tv-sarja Magic in Lapland on kansainvälisessä levityksessä.

”Mitä silmät saavat todistaa, sitä järki ei pysty selittämään. Henri Kemppaisen taikuus saa yleisön totaalisesti repeilemään, parasta hyvän tuulen viihdettä vuosikausiin!”

Muutokset mahdollisia

Tuotanto Tampere-talo Oy ja Henri Kemppainen

Hurmaavan huijarin menu

Tuulensuun Palatsin ravintola panostaa lähiruokaan yhdistettynä ensiluokkaiseen palveluun. Tarjoamme unohtumattomia elämyksiä kaikenlaisille ruokailijoille.

Illallinen sisältää alku-, pää- ja jälkiruoan. Valitse juuri sinun makumieltymyksiäsi eniten kutittelevat vaihtoehdot ja saavu viihtymään Tuulensuun Palatsiin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään myös juomavaihtoehtojen haarukoinnissa.

Alkuun

Houdinin viitta (L, G)
Lempääläläisestä Ylämaan karjasta valmistettua riimihärkää

TAI

Houdinin punainen viitta (L, G, saatavana myös vegaanisena)
Punajuuricarpaccio, joka tarjoillaan parmesan-cremen, osterivinokkaiden, rucolan ja retiisien kanssa

Pääruoaksi

Hurmaavan huijarin pataässä (L, G)
Mantereen tilan täydellisen kypsää häränrintaa, madeirakastiketta, kermaista perunapaistosta ja paahdettua porkkanaa sekä palsternakkaa

TAI

Illusionistin ruutuässä (L, G)
Vilppulan Metsäleimun fasaanin fileetä whiskey-kastikkeella, kermaista perunapaistosta ja paahdettua porkkanaa sekä palsternakkaa

TAI

Taianomainen herttaässä (L, G, saatavana myös vegaanisena)
Kotimaista luomusalaattijuustoa, Tampereella kasvatettuja osterivinokkaita, paahdettua munakoiso-valkosipulipyreetä, kesäkurpitsa-paprikapaistosta ja naanleipää

Loppuhuipennus

Taikurin hattu (L, saatavana myös gluteenittomana ja vegaanisena)
Tuulensuun Palatsin keittiön taikoma maaginen, lähes leijuva suklaafondant, joka tarjoillaan mascarponen ja kirsikkahillokkeen kanssa

Tuulensuun Palatsin ravintola

Hyvä tietää Tuulensuun Palatsin tapahtumista

Tuulensuun Palatsin tapahtumat järjestetään Tampereella Tuulensuun talossa, osoitteessa Hämeenkatu 30.

Tapahtumissa on käytössä numeroimattomat paikat sekä yhteispöydät, joihin sijoitetaan vähintään kaksi pienempää seuruetta. Henkilökunta ohjaa asiakkaat sisälle saliin.

Samassa tilauksessa ostetut paikat sijoitetaan samaan pöytään, isot seurueet lähekkäin. Emme pysty lupaamaan yhteistä pöytää/paikkoja lähekkäin, jos liput on ostettu eri tilauksissa.

Show & Dinner -pakettien ennakkomyynti päättyy 3vrk ennen esityspäivää, jonka jälkeen tilaukset suoraan ravintolasta: ravintola@tuulensuunpalatsi.fi

Pyydämme ilmoittamaan juomien ennakkotilaukset sekä erikoisruokavaliot suoraan ravintolaan: ravintola@tuulensuunpalatsi.fi