Hyppää sisältöön

PERUTTU: IAN ANDERSON PRESENTS JETHRO TULL

Konsertti on peruttu tapahtuma­jär­jestäjä RH Entertain­mentin hakeuduttua konkurssiin.

Aika 13.11.2023 20.00

TilaTampere-talo, Iso sali

Tietoa tapahtumasta

Konsertti on peruttu tapahtuma­jär­jestäjä RH Entertain­mentin hakeuduttua konkurssiin

Tapahtumajärjestäjä RH Entertainment on 10.11.2022 ilmoittanut hakeutuvansa konkurssiin. Voit lukea asiasta lisää täällä.

Konsertti on peruttu. Mikäli olet hankkinut lipun tilaisuuteen, joka on peruutettu, peruuntumisesta aiheutuva vahinko on konkurssissa valvottavaa velkaa. Voit tällöin ilmoittaa saatavasi konkurssipesälle sähköpostilla osoitteeseen rh@krogerus.com. Saatavailmoituksessa pyydetään ilmoittamaan velkojan yhteystiedot, saatavan määrä ja peruste sekä tieto siitä, milloin lippu on ostettu.

Liput 69,90 € / 79,90 € / 89,90 €

IAN ANDERSON PRESENTS JETHRO TULL

Ian Andersonin johtaman Jethro Tull –yhtyeen kolmen konsertin kiertue lähes loppuunmyydyissä saleissa Tampereella, Helsingissä ja Turussa huhtikuussa 2022 oli valtaisa menestys. Vastaanotto jokaisella konserttipaikkakunnalla oli poikkeuksellisen lämmin. Tyytyväisiä Suomen vierailuunsa olivat myös yhtyeen jäsenet.

Ei ihme, että Suomen vierailunsa aikana Ian Anderson vahvisti uuden kiertueen Suomessa marraskuussa 2023. Kyseinen kiertue toteutetaan nimellä Ian Anderson Presents Jethro Tull.

”Yes, we are happy to announce that we’ll be back in Finland in Autumn 2023,” Ian Anderson sanoi iloisena.

Moni tietysti kysyy, mitä eroa on Jethro Tull –konsertilla ja Ian Anderson Presents Jethro Tull –konsertilla.

”Silloin, jos kaikki konsertissa kuultavat biisit on alun perin julkaistu Jethro Tull –nimellä, niin kysymyksessä on Jethro Tull –konsertti. Mutta siinä tapauksessa, että konsertti sisältää perinteisen Jethro Tull –repertuaarin lisäksi myös sellaisia biisejä, jotka olen julkaissut sooloalbumeillani, niin kysymyksessä on hyvin todennäköisesti Ian Anderson Presents Jethro Tull –konsertti,” 74-vuotias Anderson kertoo.

Jethro Tull on vuodesta 1968 alkaen julkaissut 22 studioalbumia, 7 live-albumia ja 5 kokoelma-albumia. Soolona Ian Andersonilta on vuoden 1983 jälkeen ilmestynyt 7 albumia. Ohjelmiston suhteen valinnanvaraa siis riittää!

Viimeisimmissä Ian Anderson Presents Jethro Tull –konserteissa ohjelmisto on perustunut Tullin alkuaikojen progressiiviseen rockiin – The Prog Years – eli konserteissa on kuultu musiikkia sellaisilta albumeilta kuin ”Stand Up”, ”Benefit”, ”Aqualung”, ”Thick As A Brick” ja ”Passion Play”.

Kesto noin 2 tuntia. Ei väliaikaa.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto RH Entertainment

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!