Hyppää sisältöön

ILMAVOIMIEN BIG BAND: EEPPINEN SUOMI

Solistina konsertissa laulaa karismaattinen jazzlaulaja Eeppi Ursin ja kapellimestarina toimii musiikkimajuri Jaakko Nurila.

Aika 22.02.2023 19.00

TilaTampere-talo, Pieni sali

Tietoa tapahtumasta

Maksuton tilaisuus. Ilmaisliput Tampere-talon lipunmyynnistä.

Solisti: Eeppi Ursin

Kapellimestari: Jaakko Nurila

Ilmavoimien Big Band: Eeppinen Suomi – Suomalaiset maakuntalaulut

Suomalainen sisu, jylhät maisemat, viljavat pellot, paukkuvat pakkaset, männikkömetsät ja rantojen raidat. Niistä on suomalaiset maakuntalaulut tehty. Maakuntalaulut ovat saaneet Ilmavoimien Big Bandin Eeppinen Suomi -konsertissa täysin uuden ilmeen. Uudet ja urbaanit sovitukset big bandille ja laulujen tulkinnat kuljettavat kuulijaa halki Suomen ja suomalaisuuden. Solistina konsertissa laulaa karismaattinen jazzlaulaja Eeppi Ursin ja kapellimestarina toimii musiikkimajuri Jaakko Nurila. Illan big band -sovituksista vastaa iso joukko alan parhaimpia suomalaisia big band -sovittajia. Tässä Ilmavoimien Big Bandin konsertissa matkaat halki nykysuomen, missä pimeät kujat soivat reggaen, rockin ja jazzin sykkivin sävelin. Tervetuloa kuulemaan miltä Suomi kuulostaa vuonna 2023!

Konsertin kesto n. 1,5 h sisältäen väliajan.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Pirkanmaan aluetoimisto / Puolustusvoimat

Eeppi Ursin

Ilmavoimien Big Bandin solistiksi saapuva Eeppi Ursin on palkittu laulaja, laulunkirjoittaja, säveltäjä ja pianisti, jonka esiintymiset ja levytykset kattavat hämmästyttävän laajan kirjon popin, jazzin, a cappellan, laulelman ja lastenmusiikin alueilta. Hänen neljäs studioalbuminsa Speechless julkaistiin helmikuussa 2022 ja sooloalbuminsa lisäksi Eeppi esiintyy yli 40 muulla äänitteellä ja viidellä platinaa tai kultaa myyneellä levyllä. Eeppi Ursin on ihastuttanut yleisöjä ympäri maailmaa esiintyen tunnustettujen artistien, kuten New Orleansilaisen trumpetisti Leroy Jonesin, lauluyhtye Club For Fiven, UMO Jazz Orchestran ja Tampere Filharmonian kanssa. Eeppi on myös säveltänyt modernia oopperaa Suomen johtavalle nykyooppera-ensemblelle Ooppera Skaalalle, ja toiminut säveltäjänä, sovittajana, muusikkona, kapellimestarina ja klubiemäntänä useissa eri teattereissa. Vuonna 2022 Finlandia Foundation National palkitsi Eeppi Ursinin Performer of the year -esiintyjänä Yhdysvalloissa.

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

Tulevia tapahtumia

Tampere Kuplii -sarjakuvafestivaalin cosplay-kilpailun osallistujia Tampere-talon Ison salin lavalla
/
 • Tampere-talo
 • Festivaali

Tampere Kuplii 2023

Tampere Kuplii on hyvän mielen sarjakuvafestivaali, joka on tarkoitettu kaikille sarjakuvista kiinnostuneille. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

/
 • Tampere-talo
 • Konserttisalit ja tapahtumatalot
 • Rock & Pop

PETE PARKKONEN: LOPPUUN ASTI

Syksyllä 2022 Vain elämää -ohjelmassa mukana ollut Pete Parkkonen tuo omien hittibiisien lisäksi kaikki ohjelmassa esittämänsä kappaleet konserttisalien lavoille.

Vaudeville Palace Show vol. 3 -tapahtuman esiintyjien kuvakollaasi
/
 • Tuulensuun Palatsi
 • Burleski
 • Kabaree
 • Konserttisalit ja tapahtumatalot
 • Show & Dinner – Kulttuuri ja teatteri
 • Sirkus ja Taikashow

VAUDEVILLE PALACE SHOW VOL. 3 (K18)

Tervetuloa viettämään Palatsiin glamourin täyteinen ilta, jossa yhdistyy sulavasti yhteen mm. burleski ja sirkus.