Hyppää sisältöön

IMAGINE – THE JOHN LENNON SONGBOOK

Odotamme lisätietoa tulevien RH Entertainmentin tapahtumien osalta. Tiedotamme asiakkaita heti, kun tiedämme enemmän.

Aika 19.02.2023 19.00

TilaTampere-talo, Pieni sali

Tietoa tapahtumasta

 

Tapahtumajärjestäjä RH Entertainment on 10.11.2022 ilmoittanut hakeutuvansa konkurssiin. Voit lukea asiasta lisää täällä. Odotamme lisätietoa RH Entertainmentin Tampere-talossa järjestettävien tapahtumien osalta. Tiedotamme asiakkaita heti, kun tiedämme enemmän.

Liput 43,50/36,50 €

Kiertue siirtyy helmikuuhun 2023. Uusi päivä on su 19.2.2023 klo 19. Edelliset siirretyt päivät la 5.2.2022 ja ma 15.2.2021 Ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen konserttipäivään, lippuja ei tarvitse vaihtaa.

IMAGINE – The John Lennon Songbook

”IMAGINE – The John Lennon Songbook” -konserttikiertue on nimensä mukaisesti upea musiikillinen ristiretki legendaarisen John Lennonin (9.10.1940, Liverpool – 8.12.1980, New York) tekemien tiedostavien tekstien ja koskettavien sävellysten, ikivihreitten laulujen ihmeelliseen maailmaan.

”IMAGINE” –konserttien solistina toimii Liverpoolista kotoisin oleva Jimmy Coburn, jonka sielukkaissa tulkinnoissa kuuluu syvä arvostus ja suuri kunnioitus The Beatles –yhtyeen entisen keulakuvan John Lennonin muistorikkaita lauluja kohtaan. Kaiken lisäksi Jimmy Coburnin lauluääni muistuttaa ällistyttävästi Lennonin persoonallista ja helposti tunnistettavaa ääntä, ja hänen ulkoinen habituksensakin on hämmästyttävästi esikuvan oloinen.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto RH-Entertainment

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!