Hyppää sisältöön

JIRI NIKKINEN THE BEATLES TRIBUTE BAND

Esitysvuorossa ovat 1963 The Beatlesin kaksi ensimmäistä pitkäsoittoa Please, Please Me ja With The Beatles.

Aika 10.03.2023 19.30

TilaTampere-talo, Pieni sali

Tietoa tapahtumasta

Please, Please Me / With The Beatles -juhlakonsertti

Liput 34 €, opiskelijat 20 €

Jiri Nikkinen on esittänyt tuttuun tapaan vuosittain yhtyeensä kanssa aina pyöreitä täyttävän The Beatles albumin kokonaisuudessaan konserttisaleissa. Nyt kierros on tullut siihen pisteeseen, että palataan siihen, mistä kaikki käynnistyi. 1963 The Beatles julkaisi kaksi ensimmäistä pitkäsoittoaan Please, Please Me ja With The Beatles. Tuolloin populaarimusiikki näyttäytyi lähinnä rautalankapainoitteisena pehmopoppina ja kädenlämpöisenä Hollywood-Elviksenä ilman minkäänlaista vaarantunnetta. The Beatles oli jotain aivan uutta, kiehtovaa ja mullistavaa!

Yhtye, jonka jokainen jäsen toimi solistina, jotka lauloivat myös stemmoissa, jotka sävelsivät omia kappaleitaan ja joka oli kaikin mahdollisin tavoin poikkeava ulkonäköään ja soundiaan myöten. Tuolloin otettiin Beatlemanian ensiaskeleet ja maailman huomio alkoi keskittymään yllättäen englantilaiseen satamakaupunki Liverpooliin.

Poikien hiukset alkoivat kasvamaan ympäri maailmaa opettajien ja vanhempien kielloista huolimatta. Pian myös musiikkikriitikot löysivät The Beatlesin ja yhtye oli nopeasti Iso-Britannian merkittävin vientituote, sekä ylpeydenaihe. Kaikki mikä tuli Poolista oli cooleinta ikinä.

Jiri bändeineen esittää intohimolla ja pieteetillä molemmat levyt niiden oikeassa kappalejärjestyksessä ja oikein sovituksin, kuten asiaan kuuluu, silloin kun on vihkiytynyt maailman merkittävimmän yhtyeen musiikille. The Beatlesin esikoisalbumit noudattavat pitkälti samaa kaavaa. Molemmilla levyillä on kahdeksan originaalisävellystä, sekä kuusi coveria, jotka muodostavat vahvan kokonaisuuden siitä, mitä The Beatles tuolloin oli. The Beatlesia et voi enää keikalla kokea, mutta tämän voit!

Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus tarttua hetkeen ja palata vuoden 1963 tunnelmiin! Hampurilaisravintola Carrolssilla oli aikoinaan mainos, kaksi Clubia yhden hinnalla. Nyt saat kaksi Beatles-albumia yhden hinnalla! Aika kova!

CU in Tampere-talo!

Konsertin kesto n. 2 tuntia 30 minuuttia, sisältäen väliajan.

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

Anniskelu, Tampere-talon ravintola
Kuva: Riikka Vaahtera

Tiesitkö, että tässä esityksessä voit nauttia virvokkeita katsomossa!

Esityksessä on K-18 anniskelualue Pienen salin riveillä 12–17. Anniskelualueelle lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman.

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA

/
  • Tuulensuun Palatsi
  • Viihdekonsertti

KNIPI

Erinomaisen vastaanoton saanut ”Valoilmiöitä” -albumi on edeltäjäänsä aavistuksen toiveikkaampi paketti erilaisia rakkauslauluja. Tuulensuun Palatsin art deco -puitteet toimivat mahtavana miljöönä

/
  • Tampere-talo
  • Viihdekonsertti

BIG COUNTRY

Konsertti on peruttu tapahtumajärjestäjä RH Entertainmentin hakeuduttua konkurssiin.

/
  • Nokia Arena
  • Iskelmä- ja tanssimusiikki
  • Viihdekonsertti

ISKELMÄ GAALA 2023

Tästä gaalasta ei tähtisadetta puutu! Esiintyjinä mm. JVG, Juha Tapio, Lauri Tähkä, Jannika B, Arttu Wiskari, Erin, Samu Haber ja Bess.