Hyppää sisältöön

JP LEPPÄLUOTO – JÄÄVUORIA

Suositun Elämäni biisi -ohjelman uutena solistina viime syksystä hurmannut JP Leppäluoto lähtee maaliskuussa kaksitoista konserttia käsittävälle Jäävuoria-kiertueelle. Rovaniemen Korundista perjantaina...

Aika 11.04.2023 19.00

TilaTampere-talo, Pieni sali

Tietoa tapahtumasta

Suositun Elämäni biisi -ohjelman uutena solistina viime syksystä hurmannut JP Leppäluoto lähtee maaliskuussa kaksitoista konserttia käsittävälle Jäävuoria-kiertueelle. Rovaniemen Korundista perjantaina 10. maaliskuuta käynnistyvä kiertue päättyy Kouvolan Kuusankoskitaloon sunnuntaina 30. huhtikuuta.

– Piilevää pimeää ja Jäävuoria -soololevyjeni biisit pääsevät vihdoinkin omalle kiertueelle soimaan niin isosti ja täytenä, kuin ne on tarkoitettukin! Kiertueella tullaan kuulemaan myös jotain vanhaa ja jotain todella uutta… Toistaiseksi olen päässyt vain hieman raapaisemaan pintaa näiden biisien kanssa muutamilla viime kesän festivaalikeikoilla, ja tuntuu todella upealta omistaa näille kokonaisia iltoja ympäri Suomen!, JP Leppäluoto kertoo.

Kiertueella karismaattista JP Leppäluotoa säestää hänen uusi bändinsä, jossa soittavat Leppäluodon kanssa biisejä kirjoittanut kitaristi Samuli Erkkilä, rumpalit Juuso Raatikainen (Swallow The Sun) ja Antti Karihtala (Charon), basisti Milla Heinonen (Harmaja) sekä kosketinsoittaja Okke Komulainen (Elastinen). Taitava kokoonpano on askel rokimpaan ja sähköisempään suuntaan, akustista tunnelmointia unohtamatta. JP Leppäluodon mukaan kappaleet soivat nyt isommin ja komeammin, herkemmin ja kauniimmin kuin koskaan.

Muun muassa Raskasta Joulua -kokoonpanosta tunnettu JP Leppäluoto on julkaissut kaksi sooloalbumia. Vuoden 2020 Piilevää pimeää debytoi Suomen virallisen albumislistan ykkösenä ja viime vuonna ilmestynyt Jäävuoria aloitti sekin listataipaleensa kärkipaikoilta sijalta kaksi. Ennen soolouraansa JP Leppäluoto on tehnyt pitkän bändiuran mm. Charon, Harmaja ja Northern Kings -yhtyeissä.

JP LEPPÄLUOTO – JÄÄVUORIA

Pe 10.3 Rovaniemi, Korund
La 11.3 Ylivieska, Akustiikka
Pe 17.3 Joensuu, Karelia-sali
La 18.3 Parkano, Liekkirock
Su 26.3.Hämeenlinna, Suistoklubi
Pe 7.4. Turku, Utopia Club
La 8.4 Hyvinkääsali
Su 9.4 Mikkeli, Mikaeli
Ti 11.4 Tampere-talo, pieni sali
Pe 21.4. Oulu, Basso Club
Su 23.4. Lappeenranta, Lappeenranta-sali
Pe 28.4. Imatra, Kulttuurikeskus Virta
La 29.4 Kangasala, Kangasala-talo
Su 30.4 Kouvola, Kuusankoskitalo

Konsertit alkavat klo 19.00. Konserteissa on väliaika.
Ei ikärajaa

TULEVIA TAPAHTUMIA

/
  • Tampere-talo
  • Rock & Pop

ERIKA VIKMAN

Suomenkielistä diskopoppia esittävä Erika Vikman saapuu klubikeikalle Tampere-taloon helmikuussa.

/
  • Tampere-talo
  • Rock & Pop
  • Viihdekonsertti

ERIN

Persoonallisesta äänestään ja koskettavista tulkinnoistaan tunnettu Erin palaa konserttilavalle uusien hittibiisiensä kanssa.

/
  • Tampere-talo
  • Rock & Pop

RICHARD CLAYDERMAN

Konsertti on peruttu tapahtumajärjestäjä RH Entertainmentin hakeuduttua konkurssiin.