Hyppää sisältöön

JUKKA KUOPPAMÄKI 80 VUOTTA

Kuoppamäen oma tuotanto on täynnä suomalaisia ikihittejä. Juhlavuotta täydentävät vielä uusi albumi ja elämäkerta. Laulun iloa!

Aika 11.09.2022 15.00

TilaTampere-talo, Iso sali

Tietoa tapahtumasta

Liput 39 €/35 €

Laulaja-lauluntekijä Jukka Kuoppamäki ei liiemmin esittelyjä kaipaa, hän on valovoimainen musiikintekijä. Syksyllä 2020 paikallisradioiden musiikkitoimittajat valitsivat hänen uunituoreen albuminsa KURKIAURA kuukauden levyksi ja tänä vuonna on Jukan 80-vuotisjuhlakiertueen aika! Jukan juhlavuotta täydentävät vielä uusi albumi ja elämäkerta. Laulun iloa!

Kuoppamäen oma tuotantonsa on täynnä suomalaisia ikihittejä aina Sininen ja valkoinen kappaleesta Paljon sanomatta jää klassikkoon. Lisäksi Kuoppamäki on tehnyt isoja kaikkien tuntemia kappaleita muille artisteille, mm. Katri-Helenan tunnetuksi tekemä Anna mulle tähtitaivas sekä Jari Sillanpään elämää suurempi Satulinna ovat Jukka Kuoppamäen kynästä lähtöisin.

Konsertin kesto n. 2 tuntia, sisältäen väliajan.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo & Dex Viihde

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA