Hyppää sisältöön

JUSSI REIJONEN: THREE SECONDS , KOLME TOISTA?

Kitaristi, oudinsoittaja ja säveltäjä Jussi Reijosen musiikki johdattaa kuulijan lumoavien ja meditatiivisten tunnelmien läpi intensiivisiin rytmeihin ja orkestraalisiin fanfaareihin.

Aika 25.02.2023 19.30

TilaTampere-talo, Pieni sali

Tietoa tapahtumasta

Liput 29 €

Jussi Reijonen: Three Seconds | Kolme Toista

Jussi Reijonen (FIN), sähkö-, nauhaton ja klassinen kitara sekä oud-luuttu 
Hermon Mehari (USA), trumpetti ja flyygelitorvi 
Bulut Gülen (TUR), pasuuna 
Layth Sidiq (JOR), viulu 
Naseem Alatrash (PSE), sello 
Utar Artun (TUR), mikrotonaalinen piano 
Kyle Miles (USA), basso 
Keita Ogawa (JPN), lyömäsoittimet
Vancil Cooper (USA), rummut 

Suomen Lapissa, Lähi-Idässä ja Itä-Afrikassa kasvaneen ja Yhdysvalloissa asuneen kitaristi, oudinsoittaja ja säveltäjä Jussi Reijosen musiikki johdattaa kuulijan lumoavien ja meditatiivisten tunnelmien läpi intensiivisiin rytmeihin ja orkestraalisiin fanfaareihin. Reijosen uuden levyn Three Seconds | Kolme Toista muodostavassa useissa kulttuureissa marinoituneessa viisiosaisessa sävellyssarjassa arktinen aava kohtaa arabialaiset maqamit, runsaat afrikkalaisrytmit sekä amerikkalaisesta perinteestä kumpuavan jazzin. 

Konsertissa Reijosen rinnalla soittavat trumpetisti Hermon Mehari, rumpali Vancil Cooper ja basisti Kyle Miles Yhdysvalloista, pasunisti Bulut Gülen ja mikrotonaalista pianoa soittava Utar Artun Turkista, jordanialaisirakilainen viulisti Layth Sidiq, palestiinalainen sellisti Naseem Alatrash sekä japanilainen lyömäsoittaja Keita Ogawa. Yhtyeen jäsenet ovat tahoillaan työskennelleet mm. sellaisten maailmankuulujen nimien kanssa kuin Herbie HancockKurt Elling, Jack DeJohnette, Dave Weckl, Pepe de Lucía, Ron Carter, Maria Schneider, Angelique Kidjo, Snarky Puppy ja Queen Latifah. 

Konsertin kesto n. 2 tuntia sisältäen väliajan.

Tapahtumamuutoksen mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

Anniskelu, Tampere-talon ravintola
Kuva: Riikka Vaahtera

Tiesitkö, että tässä esityksessä voit nauttia virvokkeita katsomossa!

Esityksessä on K-18 anniskelualue Pienen salin riveillä 12–17. Anniskelualueelle lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman.

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA

/
  • Tampere-talo
  • Jazz & Blues

WIMME & RINNE

Maamme kansainvälisesti tunnetuin nykyjoikaaja Wimme Saari ja arvostettu saksofonisti ja klarinetisti Tapani Rinne ovat tehneet yhteistyötä jo yli 30 vuotta.