Hyppää sisältöön

KADONNEEN MAUN METSÄSTYS

Humoristinen ravintolateatteriesitys, jonka päärooleissa loistavat Satu Silvo, Anna Hanski ja Veeti Kallio.

Aika 28.09.2022 19.00 - 05.11.2022 20.00

TilaTuulensuun Palatsi

Esitykset ja liput

Show & Dinner -lippu 69 €

Esityspäivät

Ke 28.9. klo 19
To 29.9. klo 19
Pe 30.9. klo 19
La 1.10. klo 16 ja 20
Ke 2.11. klo 19
To 3.11. klo 19
Pe 4.11. klo 19
La 5.11. klo 15 ja 20

Ruokailu tapahtuu esityksen lomassa. Kurkista maukas menu.

 

Tietoa tapahtumasta

Kadonneen maun metsästys

Ravintolateatteriesitys makumuistoista

Esiintyjät

Satu Silvo
Anna Hanski
Veeti Kallio
Janne Viitaniemen orkesteri

Kolmikollamme on pulma: Yksi on menettänyt aistinsa, toiselle maistuisi uusi ura ja kolmannella mennyt muuten vaan maku kaikesta. Esitys tulvii tuttuja makumuistoja. Kaivataan lapsuuden kesiin, käperrytään lohturuoan pariin, matkaillaan uusien makujen maisemiin ja ampaistaan uuden sadon ihanuuksiin.

Moni sanoo pitävänsä hyvästä ruoasta, mutta mitä se on? Sushiövereitä, burgundinpataa vai lohturuokaa ihan muuten vaan. Tuulensuun Palatsissa ei ahdistuta tai syyllistetä. Ollaan hyvien makumuistojen jäljillä.

Ilta koostuu musiikkiteatteriesityksen ja aterian tarjoamasta kokonaisuudesta. Laulut saavat tuttuja makumuistoja mieleen mutta myös pöytään tarjottuna kokonaisuutena.

Lauluista poimintoja:
Kesämuistoja lapsuuden valokuvista kertailen
metsämansikat heinänkorteen talvivihtoja kuivumaan orteen.

Tuskani veivät lämpöiset voileivät, rohtunen lohtua suo.
Einekset eivät samaan pysty kuin leivät, tuttua tutumpi tuo.

Seitinohutta, ohutta kuin ilma
seitinohutta, muu on turhuutta
vaatii taidot, tarkkuuden
huolellisesti, seitinohuesti.

Ruokapöydän ääreen kun saa istahtaa, murheet jää toiseen huoneeseen.

Vedetään parsaöverit, varsia maan alta.
Parsaöverit, keväältä maistuvalta.

Tilanne mahdoton, mistä saamme nautinnon
joku ryöstää aistit sai, meiltä kai
uskoa valaa, että takas palaa
vie tunnetiloihin, iloihin.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

Tuulensuun Palatsi, yritysjuhla

Alkuruoka

Blini perinteisillä lisukkeilla (smetanaa, sipulia, hunajaa, suolakurkkua ja klassikon kruunaa savuporo). Tämä annos virittelee makuhermot herkulliseen tunnelmaan.

Pääruoka

Paistettua ahvenfileetä, tillivoiperunoita ja tuoreita sieniä. Kesäisen keveitä ja maukkaita muistoja mökiltä, omasta maasta ja järvestä.

Jälkiruokana

Charlotte-leivos, suussa sulava juhlapöydän kuningatar vuosien takaa kruunaa makumuistojen elämyksen.

TULEVIA TAPAHTUMIA

/
  • Tampere-talo
  • Klassinen musiikki

RADION SINFONIAORKESTERI (RSO)

95-vuotisjuhlakauttaan viettävä RSO saapuu orkesterivierailulle Tampere-taloon. Orkesteria johtaa ylikapellimestari Nicholas Collon ja solistina hurmaa viulisti Pekka Kuusisto.