Hyppää sisältöön

KAIKKI SOITTAA! -ORKESTERIKONSERTTI

Koko perheen orkesterikonsertti, jossa soittavat yhdessä ja erikseen niin nuoremmat kuin vanhemmat orkesterimuusikot. Mukana on yhteensä lähes 600 soittajaa!

Aika 01.04.2023 15.00

TilaTampere-talo, Iso sali

Tietoa tapahtumasta

Liput 20 €, lapset ja nuoret 10 €

Koko perheen orkesterikonsertti, jossa soittavat yhdessä ja erikseen niin nuoremmat kuin vanhemmat orkesterimuusikot. Mukana on yhteensä lähes 600 soittajaa! Ohjelmassa kuullaan mm. Sapelitanssi, Vuorenpeikkojen luolassa, Radetzky-marssi, Mambo#5, Polovetsilaiset tanssit ja muuta mukaansa tempaavaa musiikkia. Konsertissa ovat mukana Megajouset, Suuri Puhallus, Lyömäsoitinorkesteri, Pirkanmaan Nuoret ja nuoremmat Sinfonikot sekä Tampere Filharmonia. Konsertin jälkeen pääsee kokeilemaan soittimia aulatilojen soitinsuunnistuksessa.

Kaikki soittaa! järjestetään yhteistyössä pirkanmaalaisten musiikkioppilaitosten, Tampere-talon ja Tampere Filharmonian kanssa. Oppilaitoksista mukana ovat Pirkanmaan musiikkiopisto, Tampereen konservatorio, Valkeakosken musiikki- ja tanssiopisto, Pirkan opisto, TAMK Musiikki sekä Sastamalan ja Ylä-Satakunnan musiikkiopistot. Konserttia tukee Opetushallitus.

Tapahtuman kesto n. 2 tuntia, sisältäen väliajan.

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo, Tampere Filharmonia ja Pirkanmaan musiikkiopisto

Yhteistyössä: Tampereen konservatorio, Valkeakosken musiikki- ja tanssiopisto, Pirkan opisto, TAMK Musiikki sekä Sastamalan ja Ylä-Satakunnan musiikkiopistot.

TULEVIA TAPAHTUMIA

/
  • Tuulensuun Palatsi
  • Viihdekonsertti

KNIPI

Erinomaisen vastaanoton saanut ”Valoilmiöitä” -albumi on edeltäjäänsä aavistuksen toiveikkaampi paketti erilaisia rakkauslauluja. Tuulensuun Palatsin art deco -puitteet toimivat mahtavana miljöönä

/
  • Tampere-talo
  • Viihdekonsertti

BIG COUNTRY

Konsertti on peruttu tapahtumajärjestäjä RH Entertainmentin hakeuduttua konkurssiin.

/
  • Nokia Arena
  • Iskelmä- ja tanssimusiikki
  • Viihdekonsertti

ISKELMÄ GAALA 2023

Tästä gaalasta ei tähtisadetta puutu! Esiintyjinä mm. JVG, Juha Tapio, Lauri Tähkä, Jannika B, Arttu Wiskari, Erin, Samu Haber ja Bess.