Hyppää sisältöön

KIERTO FEST Future

KIERTO FEST Future -kiertotalousmessut tuovat Tampere-talon täyteen kiertotalouden parissa toimivia yrityksiä, yhdistyksiä, oppilaitoksia ja asiantuntijoita. Vapaa pääsy.

Aika 25.04.2023 13.00 - 25.04.2023 18.00

TilaTampere-talo, Sorsapuistosali

KIERTO FEST Future -kiertotalousmessut Tampere-talossa 25.4.2023

Tietoa tapahtumasta

Kiertotalousmessut on kevään tärkein tapahtuma kiertotaloudesta ja kestävästä elämäntavasta kiinnostuneille. Tapahtuma on suunnattu myös omaa opinto- ja urapolkua etsiville työnhakijoille, yrittäjille tai liiketoimintaa suunnitteleville. Kiertotalousmessuilla esitellään tulevaisuuden työtehtäviä, innovaatioita ja mahdollisuuksia.

Tule nauttimaan muotinäytöksestä, hankkimaan kiertotaloustuotteita näytteilleasettajien myyntipisteistä ja tekemään löytöjä korujen vaihtotorilta. Osallistu KIERTO-visaan ja voita hienoja palkintoja tai inspiroidu taidetyöpajoissa. Tarjolla on myös hyvän mielen hävikkiherkkuja ja -reseptejä.

Kiertotalousmessuilla näet myös, millaista osaamista tulevaisuuden työelämässä tarvitaan. Tapahtumassa esitellään tulevaisuuden työtehtäviä, innovaatioita ja mahdollisuuksia. Messuilla kerrotaan myös kiertotalouteen liittyvistä opintopoluista ja osaamisen kehittämisen tavoista.

Ohjelma

13.00 KIERTO FEST Future -messujen avaus
13.15 KIERTO-hankkeen puheenvuoro
13.30 Musiikkia
13.50 Muotinäytös, vastuullista ja kierrätettyä muotia
14.15 Ohjelma varmistuu
15.00 Keynote-puheenvuoro Perttu Pölönen
15.30 Muotinäytös, vastuullista ja kierrätettyä muotia
15.50 Ohjelma varmistuu
17.50
 Kiertovisan palkintojen jako
18.00 Tilaisuus päättyy

Esiintyjät

Juontajana Noora Hautakangas

KIERTO FEST Futuren juontajana toimii upea Noora Hautakangas. Reloven perustaja Noora Hautakangas unelmoi omasta kiertotalouteen keskittyvästä elämyksellisestä kiviljalkakaupasta jo nuoresta pitäen. Vuonna 2016 asiat loksahtivat paikoilleen ja ensimmäinen Relove avasi ovensa Helsinkiin. Tämän jälkeen yritys on kasvanut vuosi vuodelta ja neljän henkilön yrityksestä on kasvanut jo 70 henkilöä työllistävä yritys.

Keynote-puhujana Perttu Pölönen

Keynote-puheenvuorosta vastaa Perttu Pölönen. Perttu Pölönen on futuristi, keksijä ja tietokirjailija. Hän on keksinyt musiikinteorian opiskelua helpottavan Sävelkello-keksinnön, voittanut Euroopan suurimman nuorten tutkimuskilpailun, opiskellut tulevaisuuden teknologioita Piilaaksossa, perustanut koulutusalan yrityksen Myanmariin ja kirjoittanut kirjat Tulevaisuuden lukujärjestys
ja Tulevaisuuden identiteetit. Vuonna 2018 MIT Tech Review nimesi hänet 35 lupaavimman innovaattorin joukkoon Euroopassa.

Näytteilleasettajaksi?

Näytteilleasettajaksi messuille tavoitellaan kiertotaloustuotteita kuluttajille myyviä yrityksiä, oppilaitoksia, 3. sektorin edustajia ja muuten kiertotaloudessa mukana olevia toimijoita. Paikkoja on tarjolla noin 70 kappaletta.

Tapahtuman järjestää Tampereen kaupungin hallinnoima KIERTO – Kiertotaloudesta kasvua -hanke yhteistyössä Tredun ja Business Tampereen kanssa.