Hyppää sisältöön

LASSE HEIKKILÄN 60-VUOTISJUHLAKONSERTTI

Säveltäjä Lasse Heikkilän 60-vuotis juhlakonsertti Tampere-talossaLasse Heikkilän 60-vuotisjuhlakonsertti tarjoaa historiallisen läpileikkauksen ja monipuolisen kattauksen yhden suomalaisen hengellisen musiikin tunnetuimman säveltäjän...

Aika 16.04.2023 17.00

TilaTampere-talo, Iso sali

Tietoa tapahtumasta

Säveltäjä Lasse Heikkilän 60-vuotis juhlakonsertti Tampere-talossa

Lasse Heikkilän 60-vuotisjuhlakonsertti tarjoaa historiallisen läpileikkauksen ja monipuolisen kattauksen yhden suomalaisen hengellisen musiikin tunnetuimman säveltäjän tuotannosta. Luojaa, luontoa ja isänmaata rakastava Heikkilä on neljän vuosikymmenen ajan kirjoittanut satoja lauluja, joista lukuisat ovat menestyneet myös maailmalla. Suomalaisista säveltäjistä hänen laulujaan on kautta aikojen eniten käännetty muille kielille.

Ystävien ja kollegojen into järjestää juhlakonsertti on liikuttavaa. Olisi hienoa, jos tulet mukaan livenä tai striimin välityksellä, kommentoi Lasse Heikkilä.

Heikkilän rakastettuja lauluja tulkitsee joukko huippuartisteja mm. Pentti Hietanen, Saila, Joonatan Rautio ja Jaana Pöllänen. Lisäksi lavalle nousee kasarigospelin komeetta Gospel Power. Musiikkiteatteri Valkia tuo tuulahduksen Heikkilän laajasta musikaalituotannosta. Mukana yllätysvieraita.

Juhlakonsertin juontaa Leevi Ahopelto ja suurta orkesteria johtaa Lehari Kaustel.
Tuotanto Tampere-talo ja Ohjelmatoimisto Kristalli

Laulu tähtien takaa
Lasse Heikkilä 60-vuotis juhlakonsertti
Tampere-talo
su 16.4.2023 klo 17.00
kesto noin 2h 30min

Tilaisuudessa on numeroidut paikat. Muutokset paikkajärjestelyissä ovat mahdollisia koronatilanteesta riippuen. Lue lisää turvallisuusratkaisuista Tampere-talossa täältä.

Varaa liput ryhmälle

ryhmamyynti@tampere-talo.fi tai puh. 03 243 4501 (ma-pe klo 10-16)

Varaa hotellihuone
Tampere-talon yhteydessä oleva upouusi Courtyard Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

Muutokset mahdollisia

TULEVIA TAPAHTUMIA