Hyppää sisältöön

LUMIKUNINGATAR

Nyt ensimmäistä kertaa jäällä kotimaisten ja kansainvälisten huipputähtien esittämänä H.C. Andersenin rakastettu tarina Lumikuningatar!

Aika 30.12.2022 19.00 - 01.01.2023 19.00

TilaNokia Arena

Esitykset ja liput

Lumikuningatar-jääshow siirtyi uusien koronarajoitusten vuoksi vuodenvaihteeseen 2022–2023. Lumikuningattaren oli tarkoitus saada maailmanensi-iltansa Tampereen uudella Nokia Arenalla 1. tammikuuta 2022. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uusiin näytösajankohtiin.

Esitykset

Ensi-ilta Pe 30.12.2022 klo 19
La 31.12.2022 klo 14 (ruotsinkielinen kertojaääni / uppvisningen på svenska)
La 31.12.2022 klo 19
Su 1.1.2023 klo 14
Su 1.1.2023 klo 19

Liput

Kategoria 1 alk. 79 €/aikuinen, alk. 59 €/lapsi (12v. asti) (sis. palvelumaksut)
Kategoria 2 alk. 69 €/aikuinen, alk. 49 €/lapsi (12v. asti) (sis. palvelumaksut)
Kategoria 3 alk. 49 €/aikuinen, alk. 39 €/lapsi (12 v. asti) (sis. palvelumaksut)
Fani- ja Perhe-VIP-paketti alk. 175 €/aikuinen, alk. 125 €/lapsi (12v. asti) (sis. palvelumaksut)
Exclusive VIP-paketti alk. 220 €/kpl (sis. palvelumaksut)

Esityksen ikäsuositus on yli 6-vuotiaille.

Katso kategoriakohtaiset katsomolohkot:

Tietoa esityksistä

Nyt ensimmäistä kertaa jäällä kotimaisten ja kansainvälisten huipputähtien esittämänä H.C. Andersenin rakastettu tarina Lumikuningatar upouudella Nokia Arenalla Tampereella! Esitys toteutetaan 360° eli jokaiselta istuimelta voi eläytyä show’hun erinomaisesti!

H.C. Andersenin klassikkosatuun pohjautuva, rakastettu ja taianomainen Lumikuningatar-jääshow on täynnä sykähdyttäviä hetkiä ja jännitystä, kun hyvä ja paha ottavat mittaa toisistaan. Koe luistelun, jääkiekon, musiikin, tanssin ja esittävän taiteen huiput yhdessä jäällä, myös esityksen visuaalinen ilotulitus on ainutlaatuinen elämys. Klassikkotarina Lumikuningattaresta saa jäällä uuden sovituksen, jonka sävellyksestä vastaa Tuomas Kantelinen.

Lumikuningattaren roolissa nähdään taitoluistelun viisinkertainen suomenmestari ja kolminkertainen EM-mitalisti Kiira Korpi. Jäällä esiintyy myös sekä kotimaisia että kansainvälisiä huipputähtiä, kuten Silja Dos ReisFelipe MontoyaLaura LepistöMila KajasJulien DulièreDmitry SemykinSusanna Rahkamo ja Petri Kokko sekä 13-kertainen MM-mitalijoukkue Marigold IceUnity. Maamme tunnetuimmista jääkiekkoilijoista mukana ovat Niklas HagmanPekka SaravoJenni Hiirikoski ja Marko ”Mörkö” Anttila.

Jääshow’n toteuttavat kansainvälisesti tunnetut valosuunnittelun, ohjauksen, käsikirjoituksen ja puvustuksen ammattilaiset. Suurtuotannon käsikirjoittaja ja konseptoija on kanadalainen Melissa A. Thompson, joka tunnetaan mm. Cirque du Soleilin tuotantojen konsepteista. Lumikuningattareen musiikin on säveltänyt Suomen kansainvälisesti menestynein elokuvasäveltäjä Tuomas Kantelinen. Show’n visualistina ja valosuunnittelijana toimii kansainvälistä mainetta Cirque de Soleilin tuotannoissakin niittänyt Mikki Kunttu.

Ohjauksesta ja koreografiasta vastaa merkittävistä musikaali- ja areenatuotannoista sekä menestyneistä jääkoreografioista tunnettu Reija Wäre, pukusuunnittelusta Suomen kansainvälisesti tunnustetuin pukusuunnittelija Erika Turunen ja muodostelmaluistelukoreografiasta mm. Marigold IceUnitynkin valmennuksesta tuttu Anu ”Jääskis” Oksanen.

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo & Kantelinen Company

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)