Hyppää sisältöön

THE MANHATTAN TRANSFER 50TH ANNIVERSARY TOUR 2022

Maailman parhaaksi lauluyhtyeeksi tituleerattu The Manhattan Transfer saapuu Suomeen 50-vuotisjuhlakiertuellaan.

Aika 14.11.2022 19.00

TilaTampere-talo, Pieni sali

Tietoa tapahtumasta

Liput 69/64,40/59,90 €

The Manhattan Transfer 50-vuotisjuhlakiertueellaan Suomeen!

Maailman parhaaksi lauluyhtyeeksi tituleerattu The Manhattan Transfer saapuu Suomeen 50-vuotisjuhlakiertuellaan. Miljoonia albumeita uransa aikana myynyt The Manhattan Transfer on yksi maailman suosituimmista ja innovatiivisimmista lauluyhtyeistä. The Manhattan Transfer on saanut uransa aikana lukuisia Grammy-palkintoja ja muita tunnustuksia, yhtye on mm. valittu Vocal Group Hall of Fameen vuona 1998. 

Yhä aktiivisesti konsertoiva kvartetti on viihdyttänyt yleisöä jo vuosia sellaisilla hiteillä kuin The Boy from New York City, Until I Met You (Corner Pocket), Why Not! ja Route 66. Juhlakonserttien ohjelmistoon yhtye poimii kappaleita koko 50-vuotisen uransa ajalta. The Manhattan Transferin ensimmäinen, yhtyeen nimeä kantava albumi julkaistiin vuonna 1975. Viimeisin levy Junction on vuodelta 2018.

The Manhattan Transferin perustajajäsen Tim Hauser menehtyi vuonna 2014, mutta yhtye on jatkanut menestyksen tiellä hänen muistoaan kunnioittaen myös tämän jälkeen. Hauserin tilalle kokoonpanoon nousi Trist Curless, joka täydentää jo vuosia yhdessä laulaneita Alan Paulia, Janis Siegeliä ja Cheryl Bentyneä. Suomessa The Manhattan Transfer nähtiin viimeksi loppuvuodesta 2021 menestyksekkäällä viiden kaupungin kiertueella.

Konsertin kesto 90-120 min, ei väliaikaa

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto RH-Entertainment Oy

TULEVIA TAPAHTUMIA