Hyppää sisältöön

MATHIAS SANDBERG TRIO: THE DOCTOR

Yksi maamme aktiivisimmista jazzmuusikoista saapuu keikalle Tampere-taloon!

Aika 16.09.2022 19.30

TilaTampere-talo, Pieni sali

Tietoa tapahtumasta

Liput 29 €
Eläkeläiset ja opiskelijat 24 €

Mathias Sandberg Trio
Mathias Sandberg, kitara
Zacharias Holmkvist, basso
Stefan Brokvist, rummut

Jazzkitaristi ja säveltäjä Mathias Sandberg, jota amerikkalaisessa musiikkilehdessä Jazziz Magazine on kutsuttu ”yhdeksi Suomen parhaiten varjelluista salaisuuksista”, kuuluu maamme aktiivisimpiin jazzmuusikoihin. Hän on opiskellut New Yorkin Manhattan School of Musicissa ja Bostonin Berklee College of Musicissa, ja työskennellyt mm. Georg Riedelin, Pierre Swärdin, Peter Asplundin, Nick Mancinin, Jukka Eskolan, Teppo Mäkysen ja Manuel Dunkelin kanssa. Sandberg tekee vuosittain satakunta jazzkonserttia ja on kiertänyt sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa.

The Doctor

Sandbergin pitkään odotetulla levyllä The Doctor kuullaan hänen omalaatuista ”hard swingin’, groovy & soulful jazz”-sekoitusta vahvoilla melodioilla, rytmisesti leikkisää improvisaatiota ja lähes telepaattista yhteissoittoa. Levy on saanut ylistäviä arvosteluja molemmilla puolilla Atlanttia ja sitä on soitettu ahkerasti jazzradiokanavilla Euroopassa, Yhdysvalloissa, Etelä-Amerikassa, Aasiassa ja Australiassa.

”This is an excellent album… swings from start to finish” (Jazz Journal, UK) ”Superb debut album… such a fresh take on the genre… His tone is gorgeous throughout… as tight as it gets.” -Rochester City News, USA

”Maailmanluokkainen on se sana, joka levystä The Doctor nousee väistämättä mieleen… Yksi Suomen parhaiten varjelluista salaisuuksista. Todellakin!”
-Karjalainen

The perfect musical medication for any occasion”
– All About Jazz, USA

Konsertin kesto noin 2 tuntia, sisältäen väliajan.

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

Anniskelu, Tampere-talon ravintola
Kuva: Riikka Vaahtera

Tiesitkö, että tässä esityksessä voit nauttia virvokkeita katsomossa!

Esityksessä on K-18 anniskelualue Pienen salin riveillä 12–17. Anniskelualueelle lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman.

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA

/
  • Tampere-talo
  • Jazz & Blues
  • Musiikki
  • Viihdekonsertti

OLLI SOIKKELI QUARTET

Olli Soikkeli esiintyy yhdessä Grammy-palkitun pianistin, Marian Petrescun ja basisti Joonas Tuurin ja rumpali Aleksi Heinolan kanssa.