Hyppää sisältöön

MICHAEL : THE MAGIC OF MICHAEL JACKSON

Palkittu brittiläinen Michael Jackson -tribuuttishow Suomeen Maailmalla kehuja kerännyt, visuaalisesti vaikuttava MICHAEL The Magic of Michael Jackson -tribuuttishow nähdään ensimmäistä...

Aika 08.01.2023 19.00

TilaTampere-talo, Iso sali

Tietoa tapahtumasta

Palkittu brittiläinen Michael Jackson -tribuuttishow Suomeen

Maailmalla kehuja kerännyt, visuaalisesti vaikuttava MICHAEL The Magic of Michael Jackson -tribuuttishow nähdään ensimmäistä kertaa Suomessa. Maailmalla jo vuosia kiertäneen ja kehuja keränneen show’n keskiössä on taitava tulkitsija Ben Bowman, joka ei ainoastaan näytä ja kuulosta Jacksonilta vaan on myös omaksunut sankarinsa elekielen niin että yleisö voi unohtaa olevansa tribuuttikonsertissa.

Väliajan sisältävä konsertti tarjoaa kaikki Michael Jacksonin suurimmat hitit. Mukana ovat niin Thriller, Beat It, Billie Jean, Man in the Mirror kuin monet muut popin kuninkaan rakastetut kappaleet. Lisämausteena konserteissa kuullaan myös The Jackson 5 -yhtyeen kappaleita. Illan musiikista vastaa liveorkesteri ja Ben Bowmanin lisäksi silmäniloa tarjoavat tanssijat ja kehuja kerännyt valoshow.

– Näin Michael Jacksonin ensimmäistä kertaa livenä, kun olin 8-vuotias. Ihmiset huusivat ja tulivat hysteeriseksi. Se miten ihmiset reagoivat Jacksoniin onkin aina tehnyt minuun suuren vaikutuksen ja rakastan sitä, että voimme nyt tiiminä saada samankaltaisen reaktion yleisöltä. Rakastan huutavia ja itkeviä tyttöjä, Ben Bowman virnistää.

Arvostetun englantilaisen James Baker Productionsin tuottaman show’n tuo maahan RH Entertainment Oy.

Ei ikärajaa, konserteissa on väliaika

www.michaeljacksonuk.com
www.rh-entertainment.fi
www.jamesbakerproductions.co.uk

TULEVIA TAPAHTUMIA