Hyppää sisältöön

MICHAEL : THE MAGIC OF MICHAEL JACKSON

Odotamme lisätietoa tulevien RH Entertainmentin tapahtumien osalta. Tiedotamme asiakkaita heti, kun tiedämme enemmän.

Aika 08.01.2023 19.00

TilaTampere-talo, Iso sali

Tietoa tapahtumasta

Tapahtumajärjestäjä RH Entertainment on 10.11.2022 ilmoittanut hakeutuvansa konkurssiin. Voit lukea asiasta lisää täällä. Odotamme lisätietoa RH Entertainmentin Tampere-talossa järjestettävien tapahtumien osalta. Tiedotamme asiakkaita heti, kun tiedämme enemmän.

Liput 59,90/54,90/49,90€
Ikärajaton.

Edellinen siirretty päivä: La 8.1.2022 klo 20. Ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen konserttipäivään.

Palkittu brittiläinen Michael Jackson -tribuuttishow Suomeen

Maailmalla kehuja kerännyt, visuaalisesti vaikuttava MICHAEL The Magic of Michael Jackson -tribuuttishow nähdään ensimmäistä kertaa Suomessa. Maailmalla jo vuosia kiertäneen ja kehuja keränneen show’n keskiössä on taitava tulkitsija Ben Bowman, joka ei ainoastaan näytä ja kuulosta Jacksonilta vaan on myös omaksunut sankarinsa elekielen niin että yleisö voi unohtaa olevansa tribuuttikonsertissa.

Väliajan sisältävä konsertti tarjoaa kaikki Michael Jacksonin suurimmat hitit. Mukana ovat niin Thriller, Beat It, Billie Jean, Man in the Mirror kuin monet muut popin kuninkaan rakastetut kappaleet. Lisämausteena konserteissa kuullaan myös The Jackson 5 -yhtyeen kappaleita. Illan musiikista vastaa liveorkesteri ja Ben Bowmanin lisäksi silmäniloa tarjoavat tanssijat ja kehuja kerännyt valoshow.

Näin Michael Jacksonin ensimmäistä kertaa livenä, kun olin 8-vuotias. Ihmiset huusivat ja tulivat hysteeriseksi. Se miten ihmiset reagoivat Jacksoniin onkin aina tehnyt minuun suuren vaikutuksen ja rakastan sitä, että voimme nyt tiiminä saada samankaltaisen reaktion yleisöltä. Rakastan huutavia ja itkeviä tyttöjä.

Ben Bowman

Arvostetun englantilaisen James Baker Productionsin tuottaman show’n tuo maahan RH Entertainment Oy.

Konsertissa on väliaika.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto RH Entertainment Oy

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

Tulevia Tapahtumia