Hyppää sisältöön

MUISTOJEN BULEVARDI

Rakastetut ja hurmaavat solistit yllättävät yleisön huikealla karismallaan tarjoten musiikillisen ilotulituksen.

Aika 16.10.2022 15.00

TilaTampere-talo, Iso sali

Tietoa tapahtumasta

Liput 52,50 €

Menneen ajan glamouria ja unohtumattomia ikivihreitä

Angelika Klas, Diandra, Pentti Hietanen, Tomi Metsäketo ja Jukka Nykäsen 10-henkinen orkesteri 

Hurmaavat solistit yllättävät yleisön huikealla karismallaan tarjoten musiikillisen ilotulituksen.

Angelika Klas tunnetaan yhtenä maamme karismaattisimmista ja valloittavimmista solisteista, jonka ohjelmisto käsittää niin ooppera-, operetti-, ja musikaalimusiikkia sekä muita klassikkokappaleita.

Diandra Flores aloitti viulunsoiton kuusivuotiaanan ja hän valmistui muusikoksi toukokuussa 2013. Diandra voitti Suomen Idolsin 10 vuotta sitten jonka jälkeen hän on kuulunut maamme suosituimpien ja ammattitaitoisimpien solistien joukkoon monilahjakkuutensa ansiosta.

Pentti Hietanen on poikkeuksellisen monipuolinen lahjakkuus, joka viihtyy, viihdyttää ja loistaa niin oopperassa, operetissa kuin rock-musiikissakin. Pentti on kuulunut jo kauan rakastettujen suomalaisartistien joukkoon.

Tomi Metsäketo on uransa aikana ollut monessa mukana, jo 80-luvun alussa Savonlinnan oopperajuhlilla,Suomen kansallisoopperassa ja Cantores Minores – kuorossa. Upeaänisen Tomin erikoisalaa ovat italialaiset kuolemattomat sävelmät.

Jukka Nykäsen johtama 10-henkinen orkesteri on hioutunut yhteen kymmenen vuoden aikana ja jokainen orkesterin jäsen on oman soittimensa virtuoosi ja arvostettu ammattilainen.

Tule kulkemaan muistojen bulevardia kanssamme ja nauttimaan konsertista!

Konsertin kesto noin 2 tuntia 30 min, sisältää väliajan.

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Lilja Production

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!