Hyppää sisältöön

MUSIC x MEDIA: LIGHT & SHADOW -SEMINAARI

AV-alan tapahtuma, joka tuo yhteen alan ammattilaiset, opiskelijat, töiden tilaajat, laitevalmistajat sekä freelancerit.

Aika 28.09.2022 10.00

TilaTampere-talo, Sorsapuistosali

Liput

290 €

Tietoa tapahtumasta

Valaistuksen ja visualisoinnin ammattilaisseminaari Tampere-talossa 28.9.2022 klo 9

Seminaarin sisältö:
Mikki Kunttu (Cirque du Soleil, Nightwish, Apocalyptica, Boston Ballet, Tero Saarinen, Kansallisooppera)

Ola Melzig (Euroviisut, American Song Contest)

Ralph-Jörg Wezorke (Lightpower)

Light & Shadow on visuaalisen suunnittelun viimeisimmät trendit ja tulevaisuuden mahdollisuudet esittelevä yksipäiväinen ammattilaisseminaari, jonka puhujina ovat tunnetut kansainväliset isojen konserttien ja tapahtumien visualistit. Seminaarin isäntänä toimii maamme menestynein valosuunnittelija ja visualisti Mikki Kunttu.

Seminaari tuo yhteen AV-alan huippuammattilaiset, opiskelijat, töiden tilaajat, laitevalmistajat ja freelancerit. Rammsteinin, Madonnan, U2:n tai vaikkapa Euroviisujen spektaakkelimaiset lavashow’t suunnitelleet visualisointialan kansainväliset huippunimet eivät ole seminaarissa vain pelkkinä puhujina, vaan tapahtumapäivän keskiössä on alan ihmisten kohtaaminen ja korona-ajan jälkeiseen maailmaan valmistautuminen AV-alalla.

Light & Shadow -seminaari järjestetään Tampere-talon Sorsapuistosalissa, joka suunnitellaan sohvaryhmistä koostuvaksi olohuonemaiseksi verkostoitumistilaksi, jossa Mikki Kuntun kansainväliset tähtivieraat ja alan kotimaiset ammattilaiset, firmat sekä opiskelijat tuodaan koko päiväksi samojen pöytien ääreen. Tässä seminaarissa myös kahvitauot ja ruokailut ovat verkostoitumista, sillä järjestäjä arpoo pöytäseurueet erikseen jokaiselle tauolle.

AV-alan ammattilainen tai opiskelija poistuu seminaarista monia arvokkaita oppeja ja lukuisia kontakteja rikkaampana sekä ainutkertainen merkintä ansioluettelossaan. Tapahtuman todellinen arvo ja hyöty tulee olemaan osallistujalle pääsylipun hintaan verrattuna moninkertainen.

Seminaarin toteuttavat yhteistyössä Tampere-talo, MA Lighting, Lightpower, Clay Paky, Harman/Martin, Arri, MDG, Robe Lighting, Pyroman Oy, Ayrton, LIVE Design, Lighting and Sound International, Intersonic Oy, Ralph Larmann, Yle ja Akun Tehdas sekä Music x Media.

Tuotanto Tampere-talo

Muutokset mahdollisia.

Light & Shadow -seminaari järjestetään osana luovien alojen Light & Shadow -seminaari järjestetään osana luovien alojen Music x Media -ammattilaistapahtumaa 28.9.–1.10.2022. Seminaarin osallistujat voivat lunastaa pääsyn Music x Mediaan erikoishintaan.

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA

/
  • Tampere-talo
  • Näyttelyt, messut

LUCID DREAMS -VALOKUVANÄYTTELY

Valokuvanäyttelyssä esillä paljon kuvia Euroviisuista julkisiin valaisuteoksiin sekä kaikkea siltä väliltä taiteilijan 30 vuoden uran ajalta.