Hyppää sisältöön

MY LEONARD COHEN -TRIBUUTTIKONSERTTI

Konsertti on peruttu tapahtumajärjestäjä RH Entertainmentin hakeuduttua konkurssiin.

Aika 07.05.2023 19.00

TilaTampere-talo, Pieni sali

Tietoa tapahtumasta

Konsertti on peruttu tapahtuma­jär­jestäjä RH Entertain­mentin hakeuduttua konkurssiin

Tapahtumajärjestäjä RH Entertainment on 10.11.2022 ilmoittanut hakeutuvansa konkurssiin. Voit lukea asiasta lisää täällä.

Konsertti on peruttu. Mikäli olet hankkinut lipun tilaisuuteen, joka on peruutettu, peruuntumisesta aiheutuva vahinko on konkurssissa valvottavaa velkaa. Voit tällöin ilmoittaa saatavasi konkurssipesälle sähköpostilla osoitteeseen rh@krogerus.com. Saatavailmoituksessa pyydetään ilmoittamaan velkojan yhteystiedot, saatavan määrä ja peruste sekä tieto siitä, milloin lippu on ostettu.

Liput 44,90 € / 49,90 €

”MY LEONARD COHEN” -TRIBUUTTIKONSERTTI

Arvostettu kanadalainen laulaja-lauluntekijä, runoilija ja kirjailija Leonard Cohen muistetaan muun muassa sellaisista lauluista kuin ”Suzanne”, ”Bird On The Wire”, “Famous Blue Raincoat”, “The Partisan”, ”I’m Your Man”, “First We Take Manhattan”, “Dance Me To The End Of Love”, “Tower Of Song” ja tietysti “Hallelujah”.

Vuonna 1984 ilmestyneeltä ”Various Positions” -albumilta löytyvän ”Hallelujah”-laulun ovat levyttäneet myös John Cale, k.d.lang, Jeff Buckley, Rufus Wainwright, Bono, Sheryl Crowe ja Alexandra Burke sekä Suomessa Hector.

Toukokuussa 2023 Tampereella nähtävä “My Leonard Cohen” -esitys on vaikuttava tribuuttikonsertti, jossa australialaissyntyinen laulaja ja pianisti Stewart D’Arrietta yhtyeineen tulkitsee koskettavasti Leonard Cohenin tunnetuimpia lauluja. Cohen tunnettiin hyvin matalasta ja karheasta äänestään ja samaan, helposti tunnistettavaan tyyliin laulaa D’Arriettakin.

Stewart D’Arrietta kehitti Leonard Cohenin musiikkiin perustuvan konserttiprojektin ”My Leonard Cohen” jo vuonna 2014 eli pari vuotta ennen Cohenin kuolemaa. Projekti oli aikoinaan huikea menestys Melbournen tunnetuimmassa elävän musiikin teatterissa Chapel Off Chapelssa, josta se sitten lähti kiertämään maailmaa. On selvää, että Cohenin herkät ja intiimit, lyriikaltaan puhuttelevat laulut voi kuulla parhaimmillaan juuri sellaisissa musiikille omistetuissa ja akustisesti korkeatasoisissa paikoissa kuin Tampere-talo.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto RH-Entertainment

Leonard Cohen

Leonard Cohen syntyi syyskuun 21. päivä vuonna 1934 Montrealissa, Kanadassa ja kuoli 82-vuotiaana 7. päivä marraskuuta vuonna 2016 Los Angelesissa, Yhdysvalloissa.

Cohen aloitti uransa 1950-luvulla lupaavana runoilijana ja kirjailijana, mutta siirtyi ensisijaisesti laulaja-lauluntekijäksi 1960-luvun puolivälissä. Cohenin runot ja laulut käsittelevät tietenkin rakkautta, mutta myös uskontoa, luopumista, seksiä ja masennusta ja viimeisinä aikoinaan myös kuolemaa. Hänen laulujaan on kutsuttu sävelletyksi runoudeksi ja erityisesti viime vuosina Cohenin ’spoken word’ -tyylistä laulutapaa kuvailtiin jopa runonlausunnaksi.
Vuonna 2008 Cohen nimettiin Rock and Roll Hall of Fameen ja vuonna 2010 Songwriters Hall of Fameen. Samana vuonna 2010 hänet palkittiin myös Grammylla elämäntyöstään.

Joulukuussa 1967 Leonard Cohen julkaisi esikoisalbuminsa ”Songs of Leonard Cohen”. Hänen viimeiseksi albumikseen jäi lokakuussa 2016 ilmestynyt ”You Want It Darker”.

Suomessa hän esiintyi seitsemän kertaa, ensimmäisen kerran Helsingin Kulttuuritalossa helmikuussa 1985 ja viimeisen kerran Sonera Stadiumilla (nyk. Bolt Arena) syyskuussa 2012.

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA

/
  • Tampere-talo
  • Rock & Pop

ERIKA VIKMAN

Suomenkielistä diskopoppia esittävä Erika Vikman saapuu klubikeikalle Tampere-taloon helmikuussa.

/
  • Tampere-talo
  • Rock & Pop
  • Viihdekonsertti

ERIN

Persoonallisesta äänestään ja koskettavista tulkinnoistaan tunnettu Erin palaa konserttilavalle uusien hittibiisiensä kanssa.

/
  • Tampere-talo
  • Rock & Pop

RICHARD CLAYDERMAN

Konsertti on peruttu tapahtumajärjestäjä RH Entertainmentin hakeuduttua konkurssiin.