Hyppää sisältöön

ORIGINAL ENIGMA VOICES

Muistatko 1990-luvulla huippusuosioon nousseen salaperäisen Enigman? Nyt Enigman alkuperäiset jäsenet saapuvat esiintymään Suomessa.

Aika 15.03.2023 20.00

TilaTampere-talo, Iso sali

Enigma_Tampere-talo

Tietoa tapahtumasta

Liput 85/80/75/70/64,50 €

Muistatko 1990-luvulla huippusuosioon nousseen salaperäisen Enigman? Nyt Enigman alkuperäiset jäsenet saapuvat esiintymään Suomessa.

Kolme Grammy-ehdokkuutta, 70 miljoonaa myytyä levyä ja yli 100 kulta- ja platinalevyä. Jättimenestyksestä huolimatta Enigma ei koskaan lähtenyt kiertueelle. Fanit saivat vain unelmoida studioyhtyeen keikoista.

Enigman hittikappaleista tutut äänet Andru Donalds, Angel X ja Fox Lima antavat vihdoin Enigmalle kasvot esiintyessään yhdessä Original Enigma Voices -shown kanssa.

Jousiorkesterin ja livebändin säestämässä konsertissa kuullaan reilu parikymmentä kappaletta eri albumeilta, mukaan lukien Enigman tunnetuimmat hitit, kuten Sadeness, Return to Innocence ja Gravity of Love. Ikonisista kappaleista kuullaan myös uusia yllättäviä versioita.

Saksalaisen tuottajan Michael Cretun 1980-luvulla perustama Enigma on lumonnut miljoonia ihmisiä soundeilla, joita ei voi verrata mihinkään muuhun musiikkiin. Ainutlaatuinen tapa yhdistellä klassista ja modernia musiikkia on inspiroinut vuosien varrella myös monia muita artisteja.

Musiikkigenrejen yhteispeli, gregoriaaniset laulut, etniset melodiat, kirkonkellot ja urut luovat omanlaisensa tunnelman, joka vie muutamaksi tunniksi toiseen todellisuuteen.

Tapahtumamuutoksen mahdollisia.

TULEVIA TAPAHTUMIA

Suzi Quatro_Tampere-talo
/
  • Tampere-talo
  • Viihdekonsertti

SUZI QUATRO (USA)

1970-luvulla läpimurtonsa tehnyt laulaja, basisti, biisintekijä ja näyttelijä on tuttu mm. hiteistä Can the Can sekä Devil Gate Drive.