Hyppää sisältöön

OSMO IKONEN JA LENNI-KALLE TAIPALE: JOULURIEHA

Maamme merkittävimpiin muusikoihin lukeutuva duo suuntaavat yhdessä keikoille. Tässä musiikillisessa ilotulituksessa kuullaan heidän tyylinsä mukaisesti sekä groovaavia että hartaampia joululauluja.

Aika 02.12.2022 20.00

TilaTuulensuun Palatsi

Tietoa tapahtumasta

Liput 34 €, Show & Dinner -lippu 72 €

Aikataulu:
Klo 18.00 alkaen ruokailu
Klo 20 alkaa tapahtuma

Tapahtuman kesto n. 1 tunti 45 minuuttia väliajan kanssa.

Maamme merkittävimpiin muusikoihin lukeutuvat Osmo Ikonen ja Lenni-Kalle Taipale yhdistävät ensimmäistä kertaa joulusesonkinsa ja suuntaavat Joulurieha -kiertueelle loppuvuodesta 2022! Tässä musiikillisessa ilotulituksessa kuullaan säkenöivä paketti groovaavia, sekä hartaampia joululauluja niin Suomesta kuin ulkomailta. Mielenkiintoisessa ohjelmistossa kuullaan mm. Sydämeeni joulun teen, All I Want For Christmas Is You ja Sika.

Osmo Ikonen on tuttu lukuisista TV-ohjelmista. Merkittävimpänä mainittakoon SuomiLove, jossa Osmo toimii ohjelman solistina ja sovittajana. TV-tuotantojen lisäksi Osmo on julkaissut neljä soololevyä ja on huippusuositun Sunrise Avenue -yhtyeen jäsen.

Lenni-Kalle Taipale puolestaan kuuluu Suomen työllistetyimpien kapellimestarien kaartiin. Eleikkäästä ja tyylitajuisesta soitostaan tunnettu pianisti johtaa mm. The Voice of Finland ohjelman housebändiä ja hänen soittoaan voi kuulla Elämäni biisi -ohjelmassa, sekä lukuisissa muissa yhteyksissä. Tähän kaksikkoon, kun lisätään mukaan nuori rytminero Joonas Kaikko, on seikkailu joulumusiikin maailmassa valmis alkamaan!

Tapahtumamuutokset ovat mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo


Maistuisiko illallinen viihteen lomassa?

Tuulensuun Palatsin ravintola

Illallisliput ovat ostettavissa Tampere-talon lipunmyynnistä sekä Lippu.fi:n myyntikanavista.
Show & Dinner -lippu sisältää tapahtumalipun ja ruokailun lisäksi narikkamaksun. Jälkiruoka on tilattavissa erikseen paikan päällä.


Ruokailu alkaa klo 18.30 alkaen.
Lisätiedot: ravintola@tuulensuunpalatsi.fi

Alkuruokana:
Mustanlahden mustajuurikeittoa (saatavana vegaanisena) L,G
tryffeli-yrttiöljyä ja uunirapeaa patonkia

Pääruokana:
Liha: Palatsin Brisket L,G
Täydellisen kypsyistä häränrintaa, lakritsi-punaviinikastiketta, kermaista valkosipulipyreetä, paahdettua porkkanaa ja palsternakkaa sekä kanttarelleja

TAI
Kana: Palatsin Mojito Kana L,G
Minttuperunoita, savutettua rintafileetä ja rommissa ylikypsennettyä kanaa, bearnaise kastiketta sekä creme fraiche punajuuria

TAI
Kasvis: Palatsin ”baba ganoush” L,G (saatavana vegaanisena)
Kotimaista luomu salaattijuustoa, paahdettu munakoiso-valkosipulipyreetä, kesäkurpitsa-paprika paistosta ja naan-leipää.

TULEVIA TAPAHTUMIA

/
  • Tampere Filharmonia
  • Viihdekonsertti

VALOSSA MIKKI KUNTTU

Suomen kansainvälisesti menestyneintä valosuunnittelijaa ja visualistia juhlitaan syksyllä 2022. Yleisö pääsee nauttimaan taiteilijoista ja esityksistä, joita Suomessa ei tavallisesti koeta.