Hyppää sisältöön

RESSU REDFORD – KONSERTTISALIKIERTUE 2022

Ressu Redfordin konserttisalikiertue järjestetään vuonna 2022Ressu Redfordin alunperin syksylle 2021 suunniteltu konserttisalikiertue perutaan. Yhdentoista paikkakunnan konserttisalikiertue järjestetään uudelleen vuoden kuluttua...

Aika 19.11.2022 19.00

TilaTampere-talo, Iso sali

Tietoa tapahtumasta

Ressu Redfordin konserttisalikiertue järjestetään vuonna 2022

Ressu Redfordin alunperin syksylle 2021 suunniteltu konserttisalikiertue perutaan. Yhdentoista paikkakunnan konserttisalikiertue järjestetään uudelleen vuoden kuluttua syksyllä 2022. Jo ostetut liput käyvät sellaisinaan uusille konserttipäiville. Konserteissa yleisö pääse nauttimaan Ressun tuotannosta vuosien varrelta sillä luvassa on sekä vanhoja klassikoita että uudempaa tuotantoa.

– Salikiertueellani tullaan kuulemaan koko tuotantoani sieltä kasarin puolelta aina näihin päiviin asti. Luvassa on paljon suomenkielistä materiaalia mutta mukana on tietysti myös joitakin Bogart Co. ja Sound Of R.E.L.S. ajan kappaleita. Kattava kokonaisuus on siis tulossa: tuttuja klassikoita, hittejä ja minulle oleellisia poimintoja matkan varrelta. Musiikki kulkee akustisesta tunnelmoinnista tämän päivän soundiin, Ressu lupaa.

Ressu Redford teki paluun soolomusiikin pariin vuoden 2019 alussa. Artistin kaikkien aikojen tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat muun muassa klassikkohitit Älä mee, Kuka on se oikea ja Kuusi kuuta & Saturnuksen renkaat. Yleisö on löytänyt myös uudet kappaleet: Viimeinen päivä -single on ylittänyt kuunteluillaan lähes platinarajan ja samaan rajapyykin reilulla 2 miljoonalla kuuntelukerralla on yltänyt myös viime keväänä julkaistu kesäbiisi Corolla Edellisellä Vain Elämää -kaudella hurmannut Ressu Redford julkaisi helmikuussa uuden singlen Pieni askel.

Aikaisemmin ostetut liput käyvät sellaisenaan uusille konserttipäiville. Jos uusi konserttipäivämäärä ei sovi, liput tulee palauttaa 17.10.2021 mennessä. Katso paikkakuntakohtaiset ohjeet alta tilaisuutta klikkaamalla.

Ressu Redford – Konserttisalikiertue 2022
Pe 30.9. Salo, Teatteri Provinssi
La 1.10. Lahti, Sibeliustalo
Su 16.10. Järvenpää, Järvenpää-talo
La 22.10. Mikkeli, Mikaeli
Su 23.10. Helsinki, Savoy-teatteri
Pe 28.10. Hyvinkää, Hyvinkääsali
Pe 11.11. Turku, Logomo Teatro
La 12.11. Espoo, Kulttuurikeskus
Pe 18.11. Tampere, Tampere-talo

Konsertit klo 19.00
Liput alk. 35,90€
Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot www.warnermusiclive.fi/ressuredford

Seuraa Ressua somessa:
Facebook
Instagram
www.ressuredford.fi
www.warnermusiclive.fi/ressuredford

TULEVIA TAPAHTUMIA